keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Peppi 6 v. ja muita tarinoita

Peppi-pentu vietti sunnuntaina jo 6-vuotissynttäreitään. Ei mitään kummallista tehty, Peppi lepäili lempipaikassaan ja sai makkaralla höystetyn aterian, jossa oli 6 "kynttilää".

 
Muuten ollaan treenailtu koiratanssia. Saa nähdä mitä meidän ensi sunnuntain kilpailusuorituksesta tulee. Maanantain treeneissä Peppi oli ihan stressantunut, enkä taaskaan oikein tiedä miksi. Tänään teki omalla pihalla tosi hyvin. Nyt koitetaan vaan pitää Peppillä hyvä mieli ja toivotaan parasta, ei tällä aikataululla enää muuta ole tehtävissä.
 
Tänään sitten käytiin lääkärillä, jossa molemmat koirat saivat rokotukset. Iitan silmät tarkistettiin samalla ja hyvältä näytti. :) Saatiin vielä voidetta, jota voi laittaa silmien ympärille, kun ne näyttävät kuivilta. Kosteustippoja siis laitetaan edelleen ja ikuisesti vähintään kahdesti päivässä. Lääkäri sanoi myös, että kortisonitippaa voi oman arvion mukaan laittaa tarvittaessa. Molempien paino oli hyvä, Iita painoi 11,3 kg ja Peppi 20,1 kg. Peppi ei ole koskaan painanut noin vähän, paitsi nuorena tietysti. Mutta molemmat ovat nyt kyllä ihan tosissaan hyvässä kuosissa.
 
Lääkärillä käynti oli tosi uuvuttavaa, mutta ei hätää, Peppi löysi pihalta uuden kivan kuopan, joka oli tehty tietysti aivan häntä varten. ;)
Iitaa sen sijaan ei väsytä ikinä. :D

 

1 kommentti: