sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kuma kuumuudessa

Viikko sitten sunnuntaina pakattiin autoon 4 ihmistä ja 4 koiraa (onneksi kaksi niistä oli pieniä ;)) ja matkattiin Janakkalaan koiratanssikilpailuun. Tämä oli yksi niistä harvoista kerroista, kun minulla oli vain yksi koira ja vain yksi ohjelma koiratanssikisoissa. Helppoa! Niin varmaan... ;) No, helpompaa ainakin kuin kahden koiran kanssa yhteensä 4 ohjelmaa. :D

Janakkalassa oli hellepäivä. En oikein tiennyt paljonko uskallan Peppiä lämmitellä, joten mittailin kehääkin enimmäkseen vain yksikseni. Vähäksi aikaa sentään vein Peppinkin kehään tutustumaan ja kerrattiin kaikki positiot kertaalleen. Ja enkös sitten mennyt tallomaan Peppin varpaita väli-positiossa. :/ Ihme että se suostui tekemään sen kisasuorituksessa kuitenkin, vaikka vähän se kyllä aristi. Muutenkaan ei positiot olleet lähelläkään puhtaita, mutta me selvittiin! Edessä-position sivuaskeleet onnistuivat tosi hyvin ja Peppi oli innokas ,mutta sen jälkeinen heel ei onnistunut ollenkaan ja siinä huomasin, että Peppi alkaa paineistua. Mutta en jäänyt jankkaamaan vaan tein jotain, mistä olen tosi ylpeä. :) Pysähdyin, sanoin Peppille "odota" ja sain sillä nollattua tilanteen. Sitten musiikki olikin jo siinä kohtaa, että tuli maahanmeno. Loppupätkän vauhdikkaampi heel ei myöskään aluksi onnistunut, mutta päästiin kuitenkin loppuun asti. Ja olin niin tyytyväinen! Eniten siis siitä, että Peppi ei stressaantunut. Jotain siis olen vihdoin oppinut! Niin hienoa.
Kuva: Tiina Harju
HP: Tekninen laatu 42 + 39 = 81, taiteellinen vaikutelma 43 + 41 = 84, yhteensä 165 p.
MO: Tekninen laatu 40 + 40 = 80, taiteellinen vaikutelma 40 + 40 = 80, yhteensä 160 p.
JS: Harmoninen ohjelma, jossa hetkittäin erittäin kauniita positioita. Positioihin hakeutuminen oli ajoittain vielä työlästä. Kaunis, harmoninen musiikki. Tekninen laatu 42 + 41 = 83, taiteellinen vaikutelma 40 + 41 = 81, yhteensä 164 p.

Kokonaispisteet 81,33 + 81,67 = 163 eli KUMA ja alokasluokan voitto! Ihanaa että Peppikin vihdoin sai kuman. Se niin ansaitsi sen. Kerrankin ohjaaja oli häiriköimättä koiraa, niin että suorituksella oli edes pieni mahdollisuus onnistua. :D Ja se onnistui, tarpeeksi ainakin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti