sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kädet

Tällä viikolla kädet on ollut se juttu monessa yhteydessä.

Ensinnäkin, hain vihdoin Y-tunnuksen. :) Olen jo pitkään miettinyt sivutoimisen yrityksen perustamista, ja nyt kun toukokuussa valmistuin urheilukoirahierojaksi, tuli se entistä enemmän ajankohtaiseksi. Torstaina tämä merkittävä tapahtuma sitten oli, mutta kas kummaa, kun olin hakemuksen vienyt, ei missään ollutkaan torvisoittokuntaa eikä kuulunut fanfaareja. :D No ehkä kuitenkin omassa päässäni, niin hienolta se tuntui. :) Vielä en tiedä, meneekö toiminimiehdotukseni läpi, mutta toivotaan parasta. Kädet siis liittyvät nimeen olennaisesti, sillä hieronnassahan ne ovat tärkeä työväline ja yritykseni nimissä myös valmistan ja myyn ompelemiani kaulapantoja ja tulevaisuudessa ehkä muitakin tuotteita eli siis kätteni töitä. :)

Torstaina oli myös viimeiset agitreenit ennen kesätaukoa. Siellä sain noottia siitä, että oletan enkä ohjaa. Eli kädet selkeämmin käyttöön eikä vain epämääräisiä huitomisia vaan sinne päin. Kyllähän se Peppi taas teki hyvin kun vaan ohjasin hyvin.

Eilen kädet vasta olivatkin se juttu. Sanna ja Nova olivat meillä treenaamassa koiratanssia ja oli rankkaa. :D Koirat eivät siis tehneet juurikaan mitään, mutta ohjaajat sitäkin enemmän. Ja varsinkin minä, kun Sanna komensi: Käsi sinne, käsi tuonne, kädet alas, kädet ylös, sormet yhteen... Mä en ikinä selviä!!! Ihan kuin koiratanssi ei olisi muuten jo tarpeeksi vaikea laji, sitten täytyy vielä muistaa missä ja miten ne kädet milloinkin pitää olla. Jos nyt ihan tosissaan puhutaan, niin onhan ne kädet ihan olennainen asia ja ihanaa, että sain Sannalta noin tarkat ohjeet. Nyt kun katsoin meidän viime kisaesityksiä videolta, niin juurikin ne kädet tekevät yllättävän paljon yleisvaikutelmasta. Eli kauhealta siis näytti. :D Mutta nyt mulla on Peppin HTM-ohjelma valmis, kiitos Sannan. Enää mun tarvitsee vain opetella se ja oma liikkumiseni, Peppi tietysti jo osaa kaiken mitä siinä tarvitaan. :)

Iitalla ei muuten ole enää tötteröä päässä! Se ei ole oikeastaan yrittänyt hangata silmäänsä ollenkaan sinä aikana kun sillä on ollut tuo piilolinssi. Tiistaina on jälleen kontrollikäynti, joka toivottavasti jää viimeiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti