sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lääkkeitä ja lääkkeitä

Mulla on jo useamman päivän ollut kipeä olo. Tänään oli aikomus mennä kouluttamaan koiratanssia ja sieltä agilitykisoihin kisaamaan ja kisatöihin. Aikomukseksi jäi. Nyt oli noussut hieman kuumetta, joten pakko oli jäädä kotiin. Ja vaikka harmittaa, myönnettävähän se on, että jos 10 minuutin rauhallinen aamulenkki koirien kanssa nostaa hien pintaan ja saa kurkun viiltämään, niin miten muka olisin jaksanut olla liikkeellä koko päivän klo 10-19 ja jossain kohtaa vielä kirmata pari agirataa.

Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Tänään sain tehtyä päätöksen HTM-musiikeista ja muokkasin ne, kun en oikein mitään muutakaan jaksanut tehdä. Olen oikein tyytyväinen päätöksiini. :) Ja nyt, nyt voin ruveta suunnittelemaan koreografioita!

Eilen tulin lukeneeksi Kennelliiton antidoping-sääntöjä ja hyvä niin. Lääkelistalta löytyi luonnonlääkkeet ja homeopaattiset lääkkeet. Tämä oli mulle ihan yllätys. Iitalle olen juuri alkanut antaa serrapeptaasia ja rhus toxiakin pitäisi antaa ja ne varmaan luokitellaan tuohon ryhmään. Ei Iita kisailemasta silti vielä pääse, sillä noita kumpaakin rohtoa annetaan kuureina ja antidoping-säännöissä varoaika on 14 vrk. Eli täytyy vaan tarkkaan ajoittaa kuurit, 2 viikon tauko niissä joka tapauksessa tulee. Olenhan mä aiemminkin joutunut miettimään, että onko tarkoituksenmukaista kisata sairaalla koiralla, mutta kun en vaan osaa luokitella Iitaa sairaaksi, kun se on niin tohkeissaan kaikesta tekemisestä. Pakko sen kanssa ainakin on treenata, kun muuten se käyttää energiansa sellaiseen toimintaan, mikä ei ehkä ole niin hyväksi sen fysiikalle. Treenatessa pystyn ainakin vähän kontrolloimaan, mitä se tekee ja miten se energiansa kuluttaa. Ja kun kerran kuitenkin treenaa, kai sitä voi kisatakin, kun ei riko sääntöjä. Näin mä asian ajattelen. Sitäpaitsi liikkumattomuus vasta onkin pahasta. Eli kisaamista jatketaan ja lääkekuurit ajoitetaan tietysti ensisijaisesti Iitan olon mukaan, mutta muutoin otetaan kisatkin huomioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti