perjantai 26. lokakuuta 2012

Late Night Dancing

Eilen Iita ja Peppi pääsivät esiintymään Salon Late Night Shopping -tapahtuman puitteissa sisustusmyymälään. Tapahtumaa ei kauheasti oltu mainostettu, mutta oli sentään muutamia koiratanssista innostuneita katsojia eksynyt paikalle. :) Hyvää häiriötreeniä tuo meille joka tapauksessa oli. Esitin molempien kanssa freestyle-ohjelman kahteen kertaan. Iitan kierrettävän esineen valitsin myymälästä ja tuollainen kori vaikutti sopivalta.
Esiintyjät täpäköinä odottamassa vuoroaan.
 
Esiintymisareenanamme oli matto. :)

Peppi esiintyi ensin ja teimme nyt ensimmäistä kertaa uuden ohjelmamme ihan kokonaisuudessaan musiikkiin. Yllättävän hyvältä se vaikutti, vaikka joitakin kohtia en muistanut ja joitakin kohtia täytyy vielä muokata. Peppi hiukan keräsi kierroksia hyppykohdissa ja meinasi ruveta haukkumaankin, mutta tosi hyvin se kyllä säilytti keskittymiskykynsä. Ehkä kädessäni olevilla juustonpaloilla oli jotain tekemistä asian kanssa. Iitan ensimmäisen esityksen sekoilut aiheutin minä. Iitahan teki taas tosi innokkaasti, kun herkkuja oli tarjolla. Ei aina ihan mitä oli pyydetty, mutta jotain kuitenkin. ;)
 
Toinen esiintymisemme oli tunnin päästä. Peppi oli selvästi jo väsynyt, mutta se ei näkynyt oikeastaan muuten kuin siten, että se ei jaksanut/viitsinyt hypätä. Seuraavalla kerralla tietää, että Peppi esittää koko ohjelman vain kerran. Iitan ohjelma meni toisella kerralla sen sijaan ihan nappiin. Harvoin Iitan kanssa käy niin! :)
 
Koiratanssin sanomaa tuli taas levitettyä ja olihan tuo tosiaan meille tosi hyödyllinen harjoitus. Näitä pitäisi tehdä enemmänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti