keskiviikko 29. elokuuta 2012

ATT:n seuranmestari!

Sunnuntaina oli ATT:n seuranmestaruuskisat. Osallistuin sekä Iitan että Peppin kanssa mölliluokkaan. Iita oli päässyt agiliitämään viimeksi toukokuussa ja se on ollut koko kesän hyvässä kunnossa, joten ajattelin, että tästä kerrasta on sille varmasti taas enemmän iloa kuin haittaa.

Mölleillä oli hyppyrata ja se näytti tältä:

Medit aloittivat, joten pääsin ensin juoksemaan Iitan kanssa. Vähän mietitytti taas, että millaisiakohan ohjauksia Iita osaa lukea ja kuinka pitkälle minun pitää se esim. putkille ohjata, mutta hyvin meni. Ja kylläpä meillä oli kivaa! Iita oli ihana ja täynnä intoa.

 
Peppille sen sijaan tuli 10 ratavirhettä. Heti ensimmäinen rima putosi. Katja sanoi jälkeenpäin, että olisin voinut jättää Peppin kauemmas. En kuitenkaan viitsinyt jättää sitä kentän ulkopuolelle, mutta ehkä olisi pitänyt. Toinen virhe tuli pituudella, johon Peppi tuli huonossa kulmassa ja joutui ottamaan vauhtia palikoista. Mutta ohjauksellisesti meni tosi hyvin ja Katjakin sanoi, että ratasuoritus voi olla hyvä, vaikka virheitä tulisikin. Ja sellainen tämä oli. Olin siis tyytyväinen ja Peppilläkin oli kivaa. :) Mielestäni Peppi ei muuten haukkunut lainkaan radan aikana. Se kertoo siitä, että minä ohjasin hyvin. Jee!
 
En katsonut juuri lainkaan toisten suorituksia ja yllätys oli melkoisen iloinen, kun huomasin Iitan voittaneen mediluokan! Nollarata oli viidellä koirakolla, mutta me olimme nopeimpia. :o Mitäpä sitä sitten turhia harjoittelemaan, kun ilmankin onnistuu näin hyvin. ;) Iita on siis ATT:n möllimestari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti