torstai 12. heinäkuuta 2012

Muistilistaa

Olen treenaillut koiratanssia ja tokoa pihalla, mutta koska juutun aina treenaamaan samoja juttuja, täytyy nyt oikein kirjata ylös, mitä pitäisi tehdä. Samaten syksyn kilpailut täytyy listata, koska niitä rupeaa olemaan jo aika paljon enkä ole mihinkään vielä ilmoittautunut. Eli unohdan ne varmaan muuten.

Iitan kanssa olen treenaillut koiratanssin edessä-positiota ja vasemmalla seuraamisessa askeleita oikealle. Molemmat onnistuvat vaihtelevasti. Askeleet oikealle onnistuvat, jos minulla on makupala kädessä, mutta ilman makupalaa käsi samassa asennossa kiinnostus välillä lopahtaa. Lisää harjoitusta ja omat askeleet täytyy pitää tarpeeksi lyhyinä. Periaatteessa positiot ja suunnat varmaan riittäisivät ALO-luokan ohjelmaan ilman noita vasemmalla seuraamisen sivuaskeleitakin, mutta kun haluaisin ne vielä mukaan. Normiseuraamisessa olen harjoitellut käännöksiä, temponvaihteluita ja pysähdyksiä. Ne menee tosi hienosti ja haluaisin osallistua Iitan kanssa ihan viralliseen tokokokeeseen, mutta kun meillä se liikkeestä seisominen tökkii. Pahasti. Jos sekä liikkeestä seisominen ja hyppy (jossa myös on tuo liikkeestä seisominen) menevät molemmat nollille, pitäisi kaikista muista liikkeistä saada täydet pisteet, jotta saa ykköstuloksen. Eihän se periaatteessa mikään mahdottomuus ole, mutta kisatilanteessa käytännössä on. Eli eipä varmaan kannata mennä kokeilemaan. Sitä seisomista täytyy oikeasti harjoitella ja harjoitella ja harjoitella. Aina vaan lisää. Mutta rallytokon avoimeen luokkaan mennään joka tapauksessa.

Peppin kanssa olen yrittänyt saada varmuutta liikeyhdistelmiin. Olen hiukan muuttanut ohjelmaa, etenkin alkua. Olen tosin harjoitellut vasta ilman musiikkia ja tänään teimme koko ohjelman ilman välipalkkoja, minkä Peppi kesti tosi hienosti. Nyt pitäisi itse harjoitella paljon yksin musiikin kanssa ja sitten ottaa koirakin mukaan ja pysyä edelleen tahdissa. Peppin kanssa jätän toistaiseksi tokoilut ja rallytokoilut. Keskitymme sen sijaan täysillä agilityyn ja koiratanssiin.

Molempien koirien kanssa pitäisi harjoitella koiratanssia myös muualla kuin omalla pihalla. Olen vaan niin laiska, etten jaksa lähteä mihinkään, vaikka tässä lähellä olisi useampikin sopiva treenipaikka. Mutta tämän suhteen on ehdottomasti tsempattava! Molemmat koirat ehdottomasti tarvitsevat vieraassa paikassa harjoittelua. Tämä on se tärkein juttu!!!

Tässä syksyn kisoja, joista suurimpaan osaan olisi kiva mennä.

AGILITY - Peppi
Epäviralliset
Tassut 24.7.
Tassut 13.8.
ATT 26.8. seuranmestaruuskilpailu (epävirallinen), ilmo -17.8.
- Tänne ajattelin ilmoittaa Iitankin, koska mölleillä on hyppyrata. :)
ATT 7.9. hyppyrata
ATT 14.11. hyppyrata
ATT 4.12.
Viralliset
ATT 16.9., tuomari Ritva Herrala, ilmo -5.9.
TSAU 22.9., tuomari Henri Luomala, ilmo -13.9.
ATT 14.10., tuomari Heidi Viitaniemi, ilmo -3.10.
ATT 4.11., tuomari Allan Mattsson, ilmo -24.10.
TSAU 25.11., tuomari Asko Jokinen, ilmo -15.11.
ATT 9.12., tuomari Henri Luomala, ilmo -28.11.

KOIRATANSSI - Iita HTM, Peppi FS
Janakkala 4.8. ylituomari Mari Väänänen, ilmo 15.6.-22.7.
- Ovatko koirat jo tänne valmiita? Olenko minä?
Veikkola 8.9. ja 9.9. ylituomari Mirja Ovitz, ilmo 1.7.-27.8.
- Jaksaako kahtena päivänä peräkkäin?
Helsingin Messukeskus 8.12., ylituomari Laura Jalli, ilmo 29.10.-25.11.
- Tämä ei kyllä kenellekään meistä ole hyvä paikka, mutta silti jostain syystä haluaisin osallistua. Ehkä revanssimielessä. ;)

RALLYTOKO - Iita AVO
Nummi 2.9.
Salo 29.9.
- En tiedä mistä olen nämä päivämäärät keksinyt. Nyt en löytänyt niistä mistään lisätietoa... :o

TOKO - Iita
SCY 25.8. tuomari Kari Kielo, ilmo 1.7.-10.8.
- Tähän on vain reilu kuukausi aikaa... Ei taida onnistua millään.
Peimarin koirat 9.9. tuomari Ralf Björklund, ilmo 16.7.-19.8.
- Koiratanssikilpailu samana päivänä. :( Muuten olisi tosi kiva, kun on Paimiossa. Katsomaan ainakin menen, ellen osallistu koiratanssikisoihin.
SCY/ATT? 22.9. tuomari Harri Laisi, ilmo 1.8.-8.9.
- Olisikohan tämä jo sellainen ajankohta, että liikkeestä seisomisesta saisi edes jotain pisteitä..? Tuomari on kuulemma mukava. :)

No niin, sitten vaan täytyy muistaa palata tähän muistilistaan. Mihinköhän siitä laittaisi muistutuksen? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti