torstai 12. heinäkuuta 2012

Agitauko alkaa

Tänään tehtiin taas aika vaikeaa rataa.
Eka kerralla ei oikein mikään tuntunut onnistuvan, vaikka Katja sanoikin, että näytti ihan hyvältä. (Mistäköhän kohtaa..?) Katja antoi vinkin esteille 6-8. Hypyn 6 jälkeen koira kannattikin ohjata esteen vasemmalta puolelta, jolloin koiralla oli parempi linja hypylle 7 ja siitä hypyn 8 takaakiertoon. Tämä sujuikin paljon paremmin kuin ensin kokeilemani välistäveto. Radan jälkeen Katja halusi, että kokeilen erikseen kohtaa 20-21 eli pöydältä takaakiertoon. Siinä olennaista oli, että piti katsoa koiran laskeutumispaikkaa eikä koiraa. Ja sitten piti vielä ehtiä ajoissa koiran alta pois. En oikein hahmottanut, mutta sain sen kuitenkin onnistumaan.

Toisella kerralla meni jo paljon paremmin, mutta joitakin kohtia jouduin tekemään uudestaan. Kuten loppusuoran. Muuten meni hyvin ja Peppi haki hyvin esteet, vaikka minä laahustin 5 metriä perässä, mutta renkaan Peppi hyppäsi pari kertaa vierestä.

Minä en kyllä ohjannut niin hyvin kuin viime kerroilla olen ohjannut. :( Oli niitä hyviäkin hetkiä. Etenkin putkelle lähettämiset onnistuivat ja kun muutamat hypytkin menivät yhtä sujuvasti, tuli niistä hieno onnistuneen yhteistyön tunne. :)

Tämä olikin viimeinen agitreeni pariin viikkoon. Nyt alkoi kesätauko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti