perjantai 27. huhtikuuta 2012

Toksaa...

Maanantaina oli viimeinen tunti Tuija Seren tokokurssista. Ohjelmassa oli luoksetulo ja merkki sekä paikallamakuu.

Ensin jokainen teki luoksetulon kokeenomaisesti Tuijan toimiessa liikkeenohjaajana. Meillä meni ihan hyvin, Iita tuli reippaasti, mutta hiukan avustin käsimerkillä oikeaan paikkaan. Toinen kerta tehtiin samalla tavalla, mutta ei kutsuttukaan koiraa luokse, vaan mentiin palkkaamaan se paikallaanolosta.

Ylempien luokkien luoksetuloa ja merkkiä silmälläpitäen Tuija kehotti opettamaan esineen kierron. Harjoittelin Iitan kanssa liikkeestä seisomista siten, että lähetin Iitan kartion kiertoon ja pysäytin sen kartion kohdalle kaarteen jälkeen, kun se oli taas pääsemässä vauhtiin. Mehän ollaan tuota esineen kiertoa aika paljon tehty koiratanssissa. Tuijan mielestä näytti kuitenkin siltä, että tuo kiertäminen on vielä niin uusi liike Iitalle, että kannattaa tehdä paljon pelkkää kiertämistä ilman pysäytytstä. Jee. Eihän me ollakaan kuin vasta vuoden verran sitäkin liikettä tahkottu...

Viimeisenä oli paikallaanmakuu, joka me suoritettiin täysin kokeenomaisesti. Hyvin meni kuten aina. Hienoa, että joku asia on Iitalla varma ja sellainen, että tiedän sen onnistuvan joka kerta kaikissa tilanteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti