torstai 12. huhtikuuta 2012

Resultat sju rätt är...

Koiratanssimusiikin lottoarvota on suoritettu. Eilen piti ilmoittaa musiikki järjestäjälle, mutta en ihan eilisen aikana saanut sitä ilmoitettua, vaan meni tunnin tämän päivän puolelle. Kello oli 01.02, ennenkuin sain painettua "lähetä"-nappia. On se vaikeaa. Menin nyt ihan intuitiolla ja intuitio oli kappaleen "Kukaan ei koskaan" puolella. Ei vaan ole viime aikoina ollut sellainen Nordman-hyppelyolo. Nyt pitäisi ehkä vielä harjoitella koreografia edes kerran läpi. Olen taas ihan yltiöhyvin valmistautunut... Toisaalta eipä se hyvin valmistautuminenkaan ole ikinä mitään taannut.

Kaiken tämän arvonnan jälkeen tänään tuli sähköpostiin osallistujalista. Ja kappas, meitä ei ollut freestylessä ollenkaan. En tiedä olisiko viimeistään tässä vaiheessa pitänyt tajuta vinkki ja jättää kisa väliin, mutta tokihan minä heti vastasin tähän sähköpostiin, että mihis meidät on unohdettu. Meidät tietenkin lisättiin listalle ja nyt siis starttaamme FS ALO -luokan viimeisenä eli seitsemäntenä.

HTM-ohjelmaamme harjoittelin viimeksi eilen. Ja vaihteeksi meni tosi hyvin! Enkä edes toteuttanut suunnittelemiani helpotuksia. Tein jopa kerran koko ohjelman ilman välipalkkaa ja nameja kädessä. Ei mitään moittimista! Menisipä samalla tavalla kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti