sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Peppikin tanssii :)

Hieronnan takia Iitan täytyi pitää lepopäivä, joten Peppi pääsi mukaani tanssitreeneihin. Turussa oli käymässä myös Johanna koiriensa Pandan ja Kinnan kanssa. Oli kiva nähdä, ja oli myös tosi kiva nähdä vähän erilaista menoa, jokaisella kun on oma tyylinsä.

Otin vanteen mukaan, joten Peppi sai harjoitella läpimenoja sekä maantasalla että hyppäämällä. Haluan, että se jossain vaiheessa oppisi menemään kierivän vanteen läpi, joten otin heti myös liikkeen mukaan. Kuljin siis vanne edelläni ja käskin Peppin mennä läpi. Ensin se vähän ihmetteli ja yritti kiertää, mutta uskalsi sitten kuitenkin mennä läpi. Kokeilin muutenkin kaikkia erilaisia juttuja, kuten jalan yli hyppäämistä, pujotteluja, eri postioita, esineen kiertämistä sekä ristiaskeleita. Peppi väistää apukeppiä tosi hyvin ja se otti reippaasti sivuaskelia. Se muisti hyvin myös esineen kiertämisen. Peruuttaminen tuntuu aika hankalalta eikä liikkeiden yhdistäminen vielä oikein onnistu, mutta mahdottoman helppoa tuo Peppin kanssa tekeminen taas oli. Jos olisin harjoitellut sen kanssa yhtä paljon tanssia kuin Iitan kanssa, se olisi varmaan jo tosi hyvä.

Täytyy oikein tosissaan laittaa Peppin ohjelman teko työn alle. Helsingin HTM:ssä olisi vielä tilaa ja ilmoittautumisaikaakin hiukan jäljellä. Mutta en oikein uskalla Peppiä viedä noin vaativaan ympäristöön. Ja vaikka positioita meillä on viisikin erilaista, ei varmaan ole järkeä mennä kilpailemaan, jos suuntia on vain yksi eli eteenpäin. ;) Tai en tiedä, riippuu tietysti mikä on tavoite... Ja onhan rytminmuutokset ja käännöksetkin vaativia. Pitäisi nyt vaan pitää järki päässä ja keskittyä Iitan ohjelmaan.., johon muuten olen keksinyt jo asun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti