tiistai 15. marraskuuta 2011

Tanssia ja tokoa

Otin sunnuntaitreeneihin tällä kertaa molemmat koirat mukaan. Iita pääsi tanssimaan ja Peppi tokoilemaan. Tanssitunnilla alkuverryttelin ohjelmamme esineenkiertoliikkeillä ja koitin kehitellä niihin jotain variaatioita. Yhteisharjoituksina oli sivuaskeleet ja takajalkatähtäys. Molemmat meille aika hankalia. Sivuaskelissa minulla oli rima apuna, ja vaikka en sillä Iitaa useimmiten edes hipaissut, oli Iita ihan reppanan näköinen: "Älä lyö mua, tää ei ole kivaa." Eli en sitten raaskinut sitä pitkään jatkaa. Enemmän Iita tykkäsi takajalkatähtäyksestä, mutta ei se siitä kyllä mitään ymmärtänyt.

Peppi oli tokotunnilla tosi skarppina. Harjoiteltiin samoja juttuja kuin menneinä viikkoinakin, tosin silloin minulla oli eri koira. Liikkeestä seisominen sujui Peppiltä tosi hyvin. Kiva kun Iitan kanssa olen sitä tahkonut monena viikkona peräkkäin ilman mainittavaa edistymistä ja nyt Peppin kanssa se onnistuu ihan kylmiltään. Myös paikallaan vasemmalle pyörimistä harjoittelimme. Peppin ainoa ongelma on se, että se istahtaa aika helposti. Ja tietysti vielä naksautin pari kertaa juuri sellaisella hetkellä. Luoksepäästävyys oli viimeisenä treenin aiheena. Peppistä se olikin tällä kertaa erityisen jänskää, se katsoi epäilevästi "tuomareita" ja nousi monella kerralla seisomaan.

Eilen ja tänään annoin molemmille koirille iltaruuan tanssitreenien lomassa. Hyvin näytti normiruoka kelpaavan makupaloina, Peppikin oikein yritti varastaa kuivia nappuloita kädestäni. Iitan kanssa harjoittelin pelkästään ohjelmaamme tulevia liikkeitä ketjuttaen. Ehkä siitä tulee vielä valmista. Täytyy kyllä joku ilta, tai paremminkin joinakin iltoina, mennä lähikentälle harjoittelemaan. Ajatus teemastakin on kypsynyt mielessä, vaatteet on jo sovitettu ja asusteet mietitty. Kierrettävä esine on vielä avoimena, mutta siihenkin minulla on jo ajatus. Peppikin on edistynyt tanssissa huimasti, se osaa jo paljon erilaisia käskyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti