torstai 6. lokakuuta 2011

Agiliitoa ja rauhallista odottamista

Olikin vaativa agilityrata tällä kertaa: kaukaa pussille lähettäminen, niisto, itsenäiset alastulokontaktit puomilla ja A:lla, takaaleikkaus ja takaakiertoja, kolme U:n mallista mutkaputkea, joista yksi oli A-esteen alla putkensuut A:n molemmin puolin, hankalahko keppikulma, pimeä putki...
Ensimmäinen kerta meni aika huonosti. Jostain syystä Peppi ei irronnut pussille ja A oli paljon houkuttelevampi kuin putki. Mutta kontaktit menivät tosi hyvin, kuten myös keinu ja kepit. Kolmannella kerralla ratakin meni jo ihan ok.

Ehdimme tehdä vain yhden radan, mutta loppuun jäi hiukan aikaa treenata yksittäisesteitä. Harjoittelin vielä alastulokontakteja niin, että jatkan juoksua eteenpäin. Peppi on kehittynyt siinä ihan huimasti ja jäi hienosti odottamaan. Keppejäkin kokeilin pari kertaa niin, että otettiin vauhtia putkelta tai hypyltä. Hienosti meni!

Olin eilen Iitan kanssa Tuija Serellä yksityistunnilla. Se oli oikein antoisa! Itse asiassa niin antoisa, että siitä täytyy kirjoittaa oikein ajan ja ajatuksen kanssa. Sain hyviä vinkkejä, joista osaa huomasin voivani soveltaa myös Peppiin. Keskityin tänään treeneissä omaa vuoroa odotellessa etenkin toisille koirille rähjäämiseen (rataa suorittava koira juoksi parin metrin päästä), johon puutuin nyt rauhallisesti ja pyysin kontaktia, josta palkitsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti