sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hiekkakuopilla

Tänään oli niin hieno auringonpaiste ja kun ohjatut treenit oli taas peruttu, niin lähdimme hiekkakuopille. Koirat nauttivat.

Tämä kuva ilmentää hyvin Iitan ja Peppin eroja. Iita on hölmö toohottaja-koohottaja ja Peppi ihan normaali koira. ;)

2 kommenttia:

 1. Iita taitaa olla kaikesta päätellen hyvin saman tyyppinen luonne kuin miun pikkushelttini! Eikös Iita ole jo 7v? Kuulostaa pelottavalta, koska kovin olen toivonut, että siihen ikään mennessä Fionassa alkaisi jo näkyä rauhoittumisen merkkejä.. Toivossa on hyvä elää ;)

  Teillä on näemmä ihan samat harrastuksetkin kuin meillä, hauska lukea päivityksiä. Ja myö aloitettiin myös rally-tokoura kisojen kautta, mitä sitä suotta treenaamaan :D Oletko tulossa tampereen tai hyvinkään kisoihin?

  Marjo

  VastaaPoista
 2. Moi Marjo! Mun onkin pitkään pitänyt kommentoida sun blogiisi, kun on ollut niin hauska lukea Fionan edesottamuksia. :) Muutenkin sinulla on tosi kiva blogi. Fiona kieltämättä muistuttaa Iitaa. Iita täyttää tosiaan ensi kuussa 7 v., mutta onhan se ihan hirveästi rauhoittunut siitä, mitä se nuorempana oli. Eli kyllä se Fionakin varmaan rauhoittuu. Ainakin hieman. ;)

  Lähiaikoina meillä ei ole aikomuksia osallistua rallytokokisoihin. Jos vaikka harjoiteltaisiin ensin. :) Koiratanssikisoihin varmaan mennään seuraavaksi, kunhan saadaan ohjelmat valmiiksi.

  VastaaPoista