keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ihana Iita

Iitalla oli maanantaina toko- ja koiratanssitreenit. Aina kun minulla on mennyt/menossa hermot Iitan koohoiluun, on se seuraavalla kerralla tosi täpäkkä, niin maanantainakin.

Tokossa harjoiteltiin seuraamista. Tein pätkiä peilin edessä, jotta minun ei tarvinnut kuikuilla Iitaa päin, vaan sain pidettyä katseen suoraan edessä. Iita seurasi tosi hyvin, ei mitään korjattavaa. Harjoittelimme myös pareittain niin, että kävelimme tosiamme vastaan koira koiran puolella. Iitahan ei tuollaisesta häiriinny, varsinkin kun se tietää, että minulla on namit matkassa. ;) Sitten otettiin paikalla istumista ja luoksetuloa. Iita ei hirveän kiirettä luoksetulossa pidä, mutta lähtee kuitenkin heti liikkeelle ja ravaa ihan kivaa vauhtia ja tulee oikealle paikalle paremmin kuin pienen etäisyyden sivulletuloissa. Lopuksi harjoittelin hieman rallytokon liikkeitä, kuten sivulta eteentuloa. Ihan ok nekin meni, vaikkei niitä aiemmin olla harjoiteltu. Huomionarvoista oli se, että koko tunnin pidin namit taskussa suoritusten ajan, enkä siis houkutellut Iitaa namin kanssa mihinkään, vaan palkkasin vasta, kun liike oli suoritettu. Jostain syystä minulla on yleensä aina nami kädessä, mutta pitäisi vaan muistaa kaivaa se nami taskusta vasta liikkeen jälkeen, jotta pääsisi joskus kokeisiinkin. Tosi hyvinhän se Iita tosiaan ilman namikättäkin teki eli siihen ei ole yhtään mitään tarvetta!

Koiratanssituntikin meni tosi kivasti. Sain kokeilla sunnuntaina keksimääni musiikkia ja se toimi! Nyt vain editoimaan se musiikki ja suunnittelemaan ohjelmaa. Treeneissä harjoittelin etenkin kaukaa kiertämistä, jonka Iita nyt selvästi jo tajusi, ja esineiden kiertämistä sekä kaikkea muuta tuttua. En mitään ihan uutta Iitalle halua edes yrittää opettaa, vaan ohjelma rakennetaan niiden "temppujen" varaan, joita ollaan jo harjoiteltu ja joita pitää vahvistaa. Musiikki kyllä antaisi hyvän mahdollisuuden noille kaukaa kiertämisille, joten niitä kyllä vielä yritän saada haltuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti