torstai 3. huhtikuuta 2014

Kakkosiin! :)

Peppi oli sunnuntaina ATT:n agikisoissa. Meillä oli kaksi starttia, ensimmäisen tuomaroi Salme Mujunen ja toisen Alen Marekovic. Ratapiirrokset ovat omia piirroksiani muistikuvien perusteella, mutta jotain tuon tapaista siis teimme.
Salme Mujusen rata oli suoraviivainen ja esteiden välimatkat olivat hurjan pitkät. Ei hyvä. Heti kolmoseste oli sellainen, jota mietin, että miten kannattaa tehdä. Riskinä oli, että jos otan kutsulähdön kakkosesteen takaa, olen käännöksessä myöhässä. Päätin siis ottaa kutsun ykkös- ja kakkosesteen välistä ja olla esteiden oikealla puolella. Se toimikin hyvin. Seuraava jännityksen paikka oli putken jälkeiset kepit. Pieleen meni. Peppi tuli putkesta vauhdilla enkä ollut oikeassa kohdassa tai rintamasuuntani ei ollut oikea tai en ottanut tarpeeksi hyvää kontaktia, mutta joka tapauksessa Peppi juoksi keppien alun ohi. Siinä vähän pyörittiin, kunnes päästiin jatkamaan. Putkelta toiselle ajattelin tulevan kiire, mutta ehdinkin ihan hyvin. :) Loppusuora vähän arvellutti myös, kun rengas on perinteisesti välillä vaikea Peppille. Päätin olla esteiden vasemmalla puolella. Ehkä se oli väärä ratkaisu tai sitten ei, mutta joka tapauksessa Peppi hajotti renkaan. Eli yhteensä tältä radalta 10 virhepistettä ja sijoitus 14.

Alen Marekovicin radanrakennusta katsellessa ei voinut kyllä yhtään arvata missä järjestyksessä esteet pitää suorittaa. Mutta kun numerot laitettiin paikolleen rata rupesi näyttämään tosi kivalta. Oli jotenkin niin meidän oloinen rata, että rupesi oikein jännittämään miten käy. Rata meni oikein hyvin, mutta kun Peppi oli viimeisessä putkessa, mietin itsekseni, että älä vaan sössi loppurataa. No, sitten kun huomasin ajattelevani tuollaisia, ajattelin, että no nyt ihan varmasti sössin, kun en keskity hetkeen, vaan mietin jo loppua. Peppi oli putkessa alle sekunnin ja siinä ajassa ehdin kaikenlaista pohtia... :D Kuitenkin, selvisimme loppuun asti kunnialla. Eli nollarata ja luokkanousu! :) Tämän kruunasi se, että sijoituimme kolmanneksi ja pääsimme siis palkintopallille. :)


Kauan me ollaan agilityä jo harrastettu (tai puuhasteltu), mutta kisattu ei olla kuin 15 kisan verran, ensimmäisen kerran lokakuussa 2012. Ja nyt siis päästiin kakkosluokkaan. :) Siellä toivottavasti on vähän vaikeampia ratoja, jotka siis ovat meille helpompia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti