tiistai 4. helmikuuta 2014

Farmari-Volvossa on tunnelmaa

Kyllä on ihminen kädetön, kun tietokone hajoaa. :D Siksi vasta nyt päivitys Janakkalan kisoista.

Kisaamisessa ehdottomasti hauskinta on kisamatkat. :) Tällä kertaa Tiina ja Sanna poimivat minut matkan varrelta kyytiin. Tosin aluksi näytti vähän huolestuttavalta, kun meille varattu takapenkki oli jo täynnä tavaraa. Onneksi saatiin kuitenkin järjestettyä häkit, discopallot, lammas (kaksi viimeksi mainittua Tiinan rekvisiittoja) ja kaikkien kassit tiiviisti niin, että meillekin jäi takapenkille kolo. Nova, Sani ja Sindy matkasivat takakopassa, Iita mun sylissä ja Peppi vieressä. Ja oikeesti mahduttiin ihan hyvin.

 
Perillä oltiin hyvissä ajoin, joten kehääntutustumiseenkin jäi reilusti aikaa. Janakkalassa oli jälleen hienosti koristeltu halli.

Iitan kehääntutustuminen meni toisten esitysten rekvisiittojen tutkimiseksi. Kaikki oli vaan niiiin mielenkiintoista. Ihan turha siellä kehässä sitten oli mitään yrittää tehdä, kun Iitan huomio oli muualla ja se teki viivellä vaan sinnepäin. En kuitenkaan huolestunut, koska tuo on niin tyypillistä Iitaa. Tein positionvaihdoksia kuitenkin kehän ulkopuolella, jotta sain pidettyä namit kädessä ja sillä ostettua Iitan mielenkiinnon. :D Jos ei muuta, niin tulipahan ainakin muistuteltua mitä ollaan tultu tekemään. Iita on kyllä siitä hassu tyyppi, että se yleensä tietää milloin on tosi kyseessä ja niin nytkin. En kuitenkaan voinut kuvitellakaan, että ohjelma menisi noin hyvin kuin se sitten meni, koska aina meillä on jotain säätöä. Tai no, jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin tulihan tuonne se yksi positio, jota en Iitalle edes ole opettanut, ja se hinkattu jäi tekemättä. Mutta kun Iita kerrankin meni positionvaihdosta suoraan siihen väärään ja taisipa tuo olla jopa meidän paras positio, niin en valita. ;) Siinäpä muuten arvuuttelua niille, jotka eivät tiedä: mitä videolla nähtävistä positioista en ole Iitalle opettanut?

 
Laura Jalli: Hyvä määrä positioita, jotka laadultaan pääosin ok. Juostessa kuitenkin kannattaa kiinnittää positioon huomiota, tänään koira jätätti aavistuksen juostessa. Hyvin etenevä ohjelma, hyvä kehänkäyttö. Tekninen laatu 44 + 42 = 86, taiteellinen vaikutelma 40 + 40 = 80, yhteensä 166 p.
Hannele Parviainen: Tekninen laatu 40 + 39 = 79, taiteellinen vaikutelma 41 + 41 = 82, yhteensä 161 p.
Mari Väänänen: Hyviä tarkkoja positioita. Koirakolle sopiva musiikki ja kiva koreografia. Tekninen laatu 45 + 42 = 87, taiteellinen vaikutelma 43 + 45 = 88, yhteensä 175 p.

Kokonaispisteet 84 + 83,33 = 167,33. Ja uskomatonta kyllä, KUMA! Avoimesta luokasta! Eikä edes rimaa hipoen! Jee! Kaupan päälle vielä luokkavoitto. :)

Peppin kehääntutustuminen meni mielestäni ihan ok. Tauko lajien välissä oli kuitenkin aika pitkä ja me olimme esiintymisnumerolla 3 freestylessä, joten oli taas tosi vaikea päättää, kauanko annan Peppin olla häkissä ja koska rupean innostamaan. Halli oli aika viileä (tai jopa kylmä), niin pakko oli kuitenkin koiraa kunnolla lämmitellä. Toisaalta kun Peppi ottaa niin paljon häiriötä toisista koirista, niin sen on parempi olla omassa mökissään mahdollisimman kauan. Parit jutut menin treenaamaan lämmittelykehään, mikä oli tosi hyvä ratkaisu. Muutenkin ajanhallinta onnistui ilmeisen hyvin tai Peppi ainakin teki hyvässä mielentilassa. Muutama epäselvä ja/tai huonosti ajoitettu käskytys minulta tuli, mutta kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen. Ehdottomasti meidän paras kisasuoritus ikinä!


Laura Jalli: Vauhdikas ohjelma, joka eteni sujuvasti. Onneksi ääntely/haukkuminen ei yltynyt pahemmaksi. Hyvä kehänkäyttö. Tekninen laatu 41 + 41 = 82, taitellinen vaikutelma 37 + 38 = 75, yhteensä 157 p.
Hannele Parviainen: Tekninen laatu 39 + 41 = 80, taiteellinen vaikutelma 42 + 41 = 83, yhteensä 163 p.
Mari Väänänen: Hauska koreografia, ohjaaja liikkui hyvin. Kontakti hyvä ja koira toteutti tehtävänsä hyvin. Kiva kokonaisuus. Tekninen laatu 40 + 42 = 82, taiteellinen vaikutelma 40 + 44 = 84, yhteensä 166 p.


Kokonaispisteet 81,33 + 80,67 = 162. Peppillekin vihdoin ja viimein freestylestäkin kuma!!! Palkintopallille emme päässeet, vaan sijoitus oli 4. Mutta sepä ei nyt haitannut yhtään, oli ihan voittajaolo. :)

Matkakaveritkin onnistuivat hienosti, joten saimme jokainen vielä sulloa oman palkintoruokapussimme autoon. Hyvin mahduttiin ja tunnelma sen kun tiivistyi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti