sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuosi kuvina

Sain jo ajat sitten kesäkuvahaasteen Sannalta ja Veeralta, mutta yllätysyllätys en ole niihin vastannut. Koska eletään vuoden viimeisiä päiviä, sovellan tuota haastetta nyt koko vuoteen, vaikka aika kesäpainotteiset kuvathan tässä on. :) Eli 7 kuvaa vuodesta kuvailtuna parilla sanalla:

Lepoa
Sairastamista :(
Leikkiä
Treeniä :D (Kuva Joanna V.)
Keskittymistä ja sitä myöten onnistumista (Kuva Tiina H.)
Uusia harrastuksia
Matkailua
Pitäisköhän tähän samaan sitten ympätä jotain ensi vuoden tavoitteita..? Ei. Tälle vuodelle asettamani tavoitteetkaan eivät toteutuneet (kun niitä nyt vilkaisin mitä ne mahtoivat olla) eikä se edes haittaa yhtään. Eikös tavoitteiden asettamisen tarkoitus ole se, että niitä kohti sitten aktiivisesti pyritään? Toiveita kyllä on. Se että koirat pysyisivät terveinä (tai ensin tulisivat terveiksi) ja että saisin viettää enemmän aikaa niiden kanssa. Ensimmäinen kohta on enemmän tai vähemmän pois omasta vallastani, mutta toiseen kohtaan aion vaikuttaa ja näillä näkymin toiveeni toteutuu ensi syksystä lähtien. :)

1 kommentti:

  1. moi! Onks sulla videoita teiän koiratanssista enemmän jossain? Löysin blogista vaan yhden.. :) Ois kiva katella! Mulla on nahka myös, ja vielä jonain päivänä aion mennä sen kans koiratanssikisoihin :D

    VastaaPoista