lauantai 28. joulukuuta 2013

Paranemaan päin..?

Iita ei ole tänään (tai siis eilen) enää yskinyt. :) Peppi tuntui tervehtyvän paljon nopeammin ja on vaikuttanut jo useamman päivän ihan terveeltä. Tietysti yleiskunto on heikko ja vuoden ekat agitreenit olen jo perunut. Samaten peruin Iitalta fysioterapia-ajan, joka oli tammikuun alussa. Olin varannut siihen myös vesijuoksun, joka varmasti on Iitalle vielä silloin liian rankka. Tunnin päästä tajusin, että eihän mun tarvii Iitaa siihen vesijuoksuun viedä, että josko pelkästään vaan fysioterapiaan. Eli varasin sitten heti uudelleen sen saman peruuttamani ajan, ilman sitä vesiosuutta. ;)

Eilen olimme pitkällä kolmen kilometrin ja kolmen vartin lenkillä. Lenkki tosiaan oli pitkä Iitalle, joka ei jaksanut enää loppumatkasta. :( Kannoin sitä sitten välillä. Reppana. :( Jouluaatto oli molemmille koirille tosi raskas, kun talo oli täynnä väkeä, vaikka koirien mielestä mieluisaa väkeä olikin. Ja siis vielä kun olivat kipeitä, tai siis etenkin Iita. Seuraavat päivät menivätkin sitten nukkuessa. Mutta onpa ihmisväkikin tässä talossa nukkunut. :D Päivää ja yötä ei juuri muutenkaan erota toisistaan, kun on niin mustaa ja pimeää.

Mutta jotain iloakin tähän synkkyyteen! Sain tänään viestin, että saatiin Peppin kanssa kevääksi Elina Jänesniemen valmennusryhmäpaikka!!! Ehkä meistäkin tulee vielä ihan oikeasti hyviä! :D

1 kommentti:

  1. Oi että, odotan jo mielenkiinnolla ja SUURELLA innolla mitä teette tuolla Elinan valmennuksessa :D

    VastaaPoista