torstai 28. marraskuuta 2013

"Hirmu kiva koira"

Pääsin tänään (tai siis eilen) Elina Jänesniemen valmennusryhmään tuuraamaan Lauraa. Mahtavaa!!! Muistin, että Elinan koulutukset ovat tosi hyviä, mutta silti taas yllätyin, miten paljon sain oman reilun 10-minuuttisen aikana irti. Teemana oli kepit, jotka olivat radan joka toisena esteenä.
Peppi oli ihan uskomattoman intona mutta kuitenkin tosi tarkkaavainen ja täpäkkä. Ehkä mäkin skarppasin, kun pääsin Elinan koulutukseen ja Peppikin sitten vaistosi sen, että nyt ollaan tosissaan liikenteessä. Paljon tuli uutta asiaa: tyrkkäys, päällejuoksu, knuutitus... Kaikkein parasta on se, että Elina osaa vääntää rautalangasta, niin että minäkin tajuan. Ja sitten tehdään niin kauan, että onnistuu. Vaikka ei siinä sitten yleensä kauaa mene. :) Pitäisi nyt tehdä ihan järkevät muistiinpanot, että muistan vielä huomennakin mitä kaikkea voi ja pitää treenata, mutta nyt en jaksa. Halusin vaan kirjoittaa tämänkin postauksen, kun olen niin innoissani. Elinakin kehui, miten taitava Peppi on ykkösluokan koiraksi ja viimeiseksi hän vielä totesi: "Hirmu kiva koira." Niin onkin. :)

3 kommenttia:

 1. Niin samaa mieltä! Näistä "ulkopuolisten" valmennuksista saa niin paljon irti, mahtavaa saada uusia näkökulmia asioihin yms :) Mehän ollaan nyt Hekan kanssa Vitikaisen Tiian valmennuksessa ja voi viude siinä on koutsi josta tykkään. Jämäkkä, tarkka mutta silti niin kannustava eikä päästä helpolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavinta tässä on se, että kaikki kouluttajat sanoo mulle samoista asioista, mutta ainoastaan Elinan suusta ne menee myös perille. :D

   Poista
 2. Se on muuten totta, on se kumma miten vierailevan kouluttajan suusta kaikki menee kertalaakista perille :D Odotan jo mielenkiinnolla yksityiskohtaista raportaasia Elinan valmennuksesta ;)

  VastaaPoista