keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kuutamolla

Melkein 2 viikkoa sitten lauantaina oli Salon viralliset koiratanssikisat. Peppillä siis edelleen oli juoksu, joten Iita osallistui HTM-ohjelmallaan, jota oltiin harjoiteltu huima yksi kerta möllikisan jälkeen. Esiintymisvuoromme oli kolmanneksi viimeisenä, koska ensin oli freestyle ja HTM:ssä oli vain 2 avoimessa luokassa ja 1 voittajaluokassa. Eipä siitä sitten muuta. :D
No jos nyt vähän kuitenkin... Itsellä oli suurin terä mennyt jo järjestelyihin ja freestylessä sihteerinä toimimisessa, eli en vaan jaksanut keskittyä. Mitäpä sitä sitten koiraltakaan voi odottaa. Alkuasennossa annoin musiikkimerkin ja sitten vasta pyysin Iitalta kontaktia. Mitä ihmettä? Ja Iitahan katseli jonnekin ihan muualle, tietysti. Eli alku kosahti siihen. Keskivaiheella oleva heel-positio ei onnistunut, mutta se ei nyt ollutkaan mikään yllätys. Kontakti ei ollut hyvä ja se näkyi tietysti myös pisteissä. Mun ja Iitan vahvuus on aina ollut tuo "Yhtenäisyys ja kumppanuus", mutta nyt saatiin siitä siis huonot pisteet. :( Tultiin kuitenkin toiseksi (jee...), koska kisaajia AVO-luokassa oli tosiaan vain kaksi. Oli meillä silti kivaa. :)
Kuva: Sanna D.
Tällaisia pisteitä ja kommentteja saimme:
JS: Ohjaaja liikkui hyvin musiikkiin! Etenkin sivuaskeleissa tuli koiralla epätäsmällisyyttä ja joissain positioissa jätätti. Koreografiassa potentiaalia! Tekninen laatu 39 + 37 = 76, taiteellinen vaikutelma 38 + 40 = 78, yhteensä 154  p.
HN: Musiikki sopi hyvin koirakolle. Muutamia omia säätöjä. Tekninen laatu 42 + 38 = 80, taiteellinen vaikutelma 39 + 40 =  79, yhteensä 159 p.
MO: Tekninen laatu 40 + 35 = 75, taiteellinen vaikutelma 35 + 40 = 75, yhteensä 150 p.

Kokonaispisteet 77 +  77,33 = 154,33.

Sunnuntaina mentiin elvyttävälle kävelylle hiekkakuoppien maisemiin. :) Kaunista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti