lauantai 31. elokuuta 2013

2 x koiratanssiviikonloppu

Kylläpä on ollut paljon ohjelmaa viime aikona. On jäänyt päivittämättä ainakin koiratanssileiristä, koiratanssin koulutusohjaajakurssista ja kaksista agitreeneistä. Mistä sitä nyt oikein aloittaisi..? Koiratanssista tietysti. :)

Koiratanssileiri oli siis kaksi viikkoa sitten idyllisellä Kuralan kartanotilalla Yläneellä.
Perjantai-illalla kävimme läpi koreografioita ja minä sain vinkkejä Peppin FS-esitykseen. Mitään koreografiaahan meillä ei uuteen musiikkiin ollut, mutta jotain koitimme improvisoida. Teltan olin pystyttänyt jo heti saapuessani tilalle ja sinne oli kiva kömpiä illalla. Yö oli tosin aika kylmä ja luulen, ettei viileässä yöpyminen tehnyt hyvää Iitan nivelrikolle. :/  
Aamulla saimme ihailla jokinäkymää teltan ikkunasta. 
 
 
Lauantaina osallistuin Peppin kanssa Leenan vetämään HTM-hinkkaustunnille ja saimmekin hyviä ohjeita. Iitan kanssa osallistuin Susannan HTM-siirtymät-tunnille. Peppin kanssa tuosta tunnista olisi varmaan ollut jotain hyötyäkin, mutta koska Iita osaa ne jutut mitä osaa (eli ei kovinkaan paljoa), niin me vain puuhastelimme. Päätin kokeilla sitten myöhemmin Peppin kanssa tunnin antia. ;)

Kuva: Liisa-Ida Sorsa
Toista yötä emme enää telttailleet, vaan menimme kotiin yöksi. Päätin jättää Iitan sunnuntaiksi kotiin, kun se ei jotankin ollut oma itsensä. En tiedä oliko sillä kipuja kylmänkosteasta yöstä vai oliko se väsynyt (Iita väsynyt?!?), mutta joka tapauksessa ajattelin, että on parempi niin, koska se kuitenkin olisi joutunut olemaan niin paljon häkissä kentän laidalla, mistä se ei tykkää, koska Iitahan tietysti haluaa koko ajan tehdä ja olla siellä missä tapahtuu.

Peppi sitten pääsikin kahteen treeniin. Ensin kokeiltiin doboa, joka oli Peppin mielestä huippuhauskaa. :) Arvelin etukäteen sen olevan vaikeaa Peppille, koska Peppihän pelkää liukkaita alustoja, ja vaikka tuo dobo-pallo ei liukas olekaan niin epävakaa kuitenkin. Mutta Peppi oli innokkaasti heti kiipeämässä pallon päälle ja pysyikin siellä hienosti.
 
Toinen treeni oli taas Leenan vetämä. Tällä kertaa koiran totuttaminen ohjaajan liikkumiseen. Hypin haara-perus-hyppyjä ja käskytin Peppiä. Hyvin toimi, Peppi ei juurikaan häiriötä ottanut. Voi kun vielä olisi sellainen tunti kuin "koiran totuttaminen ohjaajan epäselvään käskyttämiseen". ;)
 
Lounas meille tarjottiin Kuralan kartanotilan päärakennuksessa. Sydämeni hyppäsi kurkkuun, kun lähtiessäni syömästä näin Peppin makoilevan eteisessä. :o Ennen kuin sydän laskeutui takaisin paikalleen, tajusin että sehän on talon oma koira Hilpi, eikä suinkaan Peppi, joka oli omassa häkissään hallissa. :) Mutta onhan niissä kieltämättä samaa näköä pystykorvineen. :D 
 
Seuraava viikonloppu vierähti sekin koiratanssin parissa. Silloin ajelin Lempäälään koiratanssin koulutusohjaajakurssille. Lauantaina oli pelkästään teoriaa, mutta sunnuntaina pääsimme itse kouluttamaan ja saimme seurata toisten kurssilaisten vetämiä koulutuksia. Kurssikaverit ja koulutettavat olivat mahtavia! Oli todella antoisa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti