maanantai 10. kesäkuuta 2013

Väsynyttä porukkaa

Pidin tänään lomapäivän, jotta pääsin Iitan kanssa aamupäivällä lääkärille. Siellä otettiinkin tilanne haltuun ihan eri lailla kuin aiemmilla käynneillä toisella eläinlääkäriasemalla. Silmässä ei välttämättä olekaan ollut kahta eri haavaa, vaan nyt näyttikin siltä, että se aiempi haava ei ollutkaan kunnolla parantunut, vaan siihen oli tullut päälle vain irtosolukkoa. Iita nukutettiin ja silmän pintasolukerros hiottiin pois, jotta parantuminen pääsee käyntiin. Iitalla oli myös muutamia ripsiä, jotka saattavat hangata aluetta. Nekin otettiin samalla pois ja karvatupet poltettiin. Ensi keskiviikkona on kontrolliaika ja tällä välin pitäisi ahkerasti edelleen jatkaa silmätippojen laittoa. Nyt saimme mukaamme myös kyyneltuotantoa lisäävää geeliä. Aiempi lääkäri oli sanonut, että sitä ei voi laittaa ennenkuin haava on parantunut, mutta se ei kuulemma pidä paikkansa.

Kotiin päästyämme kannoin Iitan pedilleen lepäämään, mutta eihän hän sinne voinut jäädä. Eteiseen piti horjuvin jaloin köpöttää. Siinä sitten nuokuttiin näin.
Kunnes oli pakko antaa periksi ja mennä näin.
Taisi Iita siinä peräti tunnin olla. Sitten taas piti nousta pilkkimään. Reppana. :(

Omakin lomapäivä on mennyt kivasti nukkuessa. Mitäpä muutakaan tässä olisi voinut tehdä, kun sitten Iita olisi koko ajan kuitenkin yrittänyt osallistua kaikkeen tekemiseen, vaikka onkin ihan umpiunessa. ;)

Lääkärin seinällä oli tällainen hauska taulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti