perjantai 26. huhtikuuta 2013

SM-8

Sunnuntaina pakkauduttiin viimekertaista astetta isompaan autoon ja matkattiin Janakkalaan koiratanssin SM-kisoihin. Yhteensä siis 5 ihmistä, 5 koiraa, tuttu matkalaukku, kevythäkit ja lisäksi vielä sieni. :D Eikä taaskaan ollut edes ahdasta.


Siihen asti oli kivaa, kunnes näin esiintymisjärjestyksen. Olin jotenkin tuudittautunut ajatukseen, että esiintyisin ensimmäisenä, mikä olisi vähiten noloa. Mutta mitä vielä, me oltiin HTM-listassa viimeisenä. Harjoittelua oli takana tosiaan vain yksi kotikerta kahden kuukauden aikana, joten siihen nähden meni oikeastaan tosi hyvin. Sijoitumme viimeiseksi, joten ihan odotusten mukaisesti meni. :D Tosin ei me jääty kuin yksi piste edellemme sijoittuneista. No, ihan sama mitä pisteitä saimme, joka tapauksessa ollaan valovuosien päässä Suomen (ja samalla maailman) mestareista. Mutta onhan Iitalla nyt kuitenkin titteli HTM:n SM-8. ;)


Jostain syystä Iitalla ei tuo edessä-positio nyt taas suju. Alku meni muutenkin ei-niin keskittyneesti. Yllätys oli, että Iita pystyi nuo muutoskohdat tekemään ja alla-positiokin löytyi heti, kunhan Iita jaksoi kammeta itsensä lattialta ylös. :D Erityisen positiivista oli se, että seuraa-position askeleet oikealle onnistuivat. Ekaa kertaa kisatilanteessa! Lopussa tuli törmäys, kun mä pyörin Iitan mielestä väärin päin.

Kommentteja tuomarit eivät kirjoittaneet, mutta pisteitä antoivat seuraavanlaisesti:

Laura Jalli: Tekninen laatu 41 + 37 = 78, taiteellinen vaikutelma 40 + 38 = 78, yhteensä 156 p.
Henna Meriharju: Tekninen laatu 35 + 34 = 69, taiteellinen vaikutelma 37 + 42 = 79, yhteensä 148 p.
Hannele Parviainen: Tekninen laatu 38 + 37 = 75, taiteellinen vaikutelma 38 + 36 = 74, yhteensä 149 p.
Tuomarikeskiarvo 151 pistettä ja sijoitus siis 8/8.

Oli kyllä upeita esityksiä ja oli hienoa, että saimme olla mukana. Onnea mitalisteille! Ja etenkin Sannalle ja Noppikselle! :)

HTM
1. Leena & Prima
2. Katja & Nevada
3. Tanja & Daisy

FS
1. Sini & Sonic
2. Sanna & Nova
3. Salla & Lime

Kotimatkalla Iita matkusti taas mun sylissä. Mietin Iitan siinä pötköttäessä, että vaikka meistä ei mitään mestareita ikinä tule, Iita on maailman paras koira. Siitä ei ole epäilystäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti