torstai 21. maaliskuuta 2013

Hiljaiseloa

Treeni-into on ollut aika vähissä viime aikoina. Toisaalta aikaakaan ei juuri ole mihinkään riittänyt. Tänään kuitenkin Peppi pääsi pitkästä aikaa agitreeneihin ja oli tosi pätevä. :) Treenitauko olikin saanut Peppin jo vähän levottomaksi, mikä ilmenee kotona edestakaisin kävelynä. Väsynyt koira on onnellinen koira, joten täytyy nyt sen verran taas tsempata, ettei Peppin tarvitse turhautua.

Iita oli pari viikkoa sitten mukanani tanssitreeneissä. En jaksanut oikein mitään tähdellistä treenata, harjoittelimme kaukaa kiertoa kartioiden kanssa. Aluksi se sujuikin tosi hyvin ja useampi toisto onnistui perästysten. Sitten yhtäkkiä Iita ei tiennytkään yhtään mitä oltiin tekemässä. Sen ajatusmaailma on joskus niin outo. Jos se saa palkkaa tietystä liikkeestä ja sitä tismalleen samaa juttua tehdään monta kertaa, niin silti sitten yhtäkkiä se onkin ihan pihalla eikä ole ikinä kuullut juttuakaan sellaisesta. :D

Treenihallissa jostain syystä mieleeni tuli kurkata Iitan suuhun ja huomasin, että Iitan hammas on poikki. :( Iitaltahan on kaikki viimeisimmät hampaat (sekä ylhäältä että alhaalta) jo poistettu aiemmin ja nyt lähti siis ylhäältä viimeistä seuraava. Hammas oli ihan juuresta poikki, joten arvelin ytimen olevan paljaana, vaikkei sitä pystynytkään erottamaan. Ja niinhän se sitten todettiin olevankin, kun hammas poistettiin. Iita oli tietysti aika pöpperöreppana nukutuksen jälkeen, mutta kaikki meni onneksi hyvin ja nyt kaikki hampaat on putsattu ja ovat kauniin valkoiset. :)

Ensi viikolla on Tampereella koiratanssin möllikisat, johon taidan olla menossa. Ilmoittautuminen päättyy huomenna. Mietin että jos menisin kokeilemaan Iitan kanssa HTM-ohjelmaa. En tosin ole yhtään harjoitellut Salon kisojen jälkeen. Eikä se ohjelma ollut siellä kovin hyvin hallussa. :D Eikä siis möllikisoissa onnistumisella tietenkään niin väliä, mutta vähän mietin, että se ois sitten meidän kenraaliharjoitus SM-kisoja ajatellen. Arvon vielä, että haluanko lähteä nolaamaan itseäni SM-kisoihin, mutta toisaalta, kun kerran on osallistumisoikeus ja takuuvarma sijoitus 10 parhaan joukossa (heh), niin tekisi mieli lähteä. Tai siis joka tapauksessa lähden kisoja katsomaan, niin kai sitä sitten voisi itsekin kisata, kun kerran saa. Päätin nyt kuitenkin, että jos menen möllikisoihin, niin katson mikä siellä on tilanne ja sen mukaan sitten päätän tuon SM-osallistumisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti