maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuodenvaihde

Peppi on kävellyt edestakaisin jo melkein kaksi tuntia. Siitä lähtien kun ensimmäiset rakettien äänet kuuluivat. Äsken se sai ruuan ja se kyllä maistui. Pahimmillaanhan Peppi on vain seissyt kuono huoneen nurkassa ja läähättänyt ja kuolannut. Siihen olotilaan on onneksi vielä matkaa ja pian me lähdetään "maaseudun" rauhaan.

En ajatellut tehdä mitään koontia kuluneesta vuodesta, mutta päätin nyt kuitenkin tehdä niin, koska kun asiaa mietiskelin, niin onhan harrastusten saralla kaikkea tullut puuhailtua.

Iita
Agility: ATT:n medimöllimestaruus
Koiratanssi: 2 kumaa HTM:n ALO-luokasta
Rallytoko: RTK1-koulutustunnus ja 2 hyväksyttyä tulosta AVO-luokasta

Peppi
Agility: starttaus virallisissa ja 1 nollatulos
Koiratanssi: starttaus virallisissa ja hyviä kisayrityksiä :)
Rallytoko: RTK1-koulutustunnus

No niin, paljon on tosiaan tullut puuhailtua, mutta eipä niitä tuloksia juuri ole. ;) Mutta kivointa se itse puuhailu onkin. :) Ja parasta on se, että koirat nauttivat. Voisin niiden juoksuleikkejäkin katsoa vaikka koko päivän ja sellaisia hetkiä toivon paljon ensi vuodellekin.


Kirjoitin aiemmin, etten tiedä haluanko kisata ainakaan kovin paljoa jatkossa. Mietin kuitenkin mitä tavoitteita haluaisin itselleni asettaa ja yllättäen ne kilpailut sieltä aika tiuhaan putkahtavat päällimmäiseksi...

Iita
Koiratanssi: Hauskan pitäminen ja uusien liikkeiden opettaminen Iitalle. Ei niistä ikinä mitään valmista tule, mutta Iita tykkää. Starttaus HTM:n avoimessa luokassa. Freestylen ALO-luokasta olisi kiva saada kuma, mutta sitä ainakaan en enää montaa kertaa yritä.
Rallytoko: Viimeinen hyväksytty tulos AVO-luokasta ja RTK2-koulutustunnus. Ei pitäisi olla mahdotonta, vaikka siltä viime aikoina on tuntunutkin. Kisataan vain ja ainoastaan ulkokisoissa! Olisi kiva päästä kokeilemaan myös VOI-luokkaa.
Toko: Tämä on oikeastaan ensisijainen tavoitteeni: liikkestä seisomisen opettaminen. Ensi vuoden aikana se tapahtuu! Ja kun Iita sen osaa, osallistumme huviksemme tokokisoihin. :)
BH: Olen kauan ajatellut, että Iitan voisi viedä BH-kokeeseen. Ihan vaan tittelin vuoksi. ;)

Peppi
Agility: Jos vain kisataan, pitäisi siirtymisen kakkosluokkaan ja kolmosluokkaankin olla ensi vuoden aikana ihan mahdollista. Agilityssä kisaaminen on kyllä kivaa. :)
Koiratanssi: Hauskan pitäminen, ei liikaa vaatimista. HTM-ohjelman teko. Freestylen ALO-luokasta olisi vihdoin kiva saada se kuma, mutta kuten Iitankin kohdalla, en sitä enää montaa kertaa yritä, vaan annetaan sitten olla.
Rallytoko ja toko: Seuraaminen kuntoon ja kisaamaan.

Ykköstavoitteet siis ovat Iitalle liikkeestä seisomisen opettaminen ja Peppille hyvän seuraamisen opettaminen. Muuten oikeastaan vaan treenataan huviksemme ja katsotaan mihin se riittää. Ja tämä kaikki tietysti edellyttää sitä, että jokainen pysytään terveenä. Sitä toivon eniten.

Itselleni voisin laittaa tavoitteeksi, että mietin treenaukset vähän järkevämmin. Otan selvää kouluttajista enkä osallistu kaikkeen hetken päähänpistosta. Ulla Kaukosen hyppytekniikan jatkokurssille haluan osallistua sekä Tahtitassujen kesäleirille. Lisäksi kouluttajana toimiminen on ruvennut minua kiinnostamaan, joten katsotaan, josko sillä saralla pääsisin eteenpäin ainakin koiratanssin koulutusohjaajakurssin suorittamisen muodossa. Teen myös kaikkeni koirien terveyden ylläpitämiseksi. Agilityssä riittävästä lämmittelystä ei saa lipsua kertaakaan ja vien koirat tarpeeksi usein fysioterapiaan.

Olipahan tässäkin jo suunnitelmaa kerrakseen. Vähän liikaakin, mutta näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti