maanantai 31. joulukuuta 2012

Totaalitreenitauko

... kesti meillä 10 päivää. :) Joulun aikaan ollaan vaan lomailtu.

Joululahjaksi Iita sai uuden lelun. Peppi oli ihan väsynyt aaton vierailuista ja meni unten maille, kun päästiin kotiin, mutta Iita jaksoi vielä leikkiä 1½ tuntia uuden lelun kanssa.

 Loppuilta sujui siis näin:

Käytiin myös pitkillä lenkeillä lumisessa metsässä ja...
... Joulukujalla.

Eilen treenailtiin vähän tanssijuttuja ihan kotosalla. Iita tuntuu vielä muistavan FS-ohjelman ja hyvä niin. Myös positioita yritin taas muistutella sen mieleen, mutta huonolla menestyksellä, Iita tarjoaa ihan mitä sattuu. Innokas ja iloinen Iita tietysti kuitenkin oli ja selvästi nautti kun pääsi taas tekemään. Peppin kanssa tein vaihtelevasti kaikkia sen osaamia liikkeitä. Iita pystyisi tekemään vaikka tuntikaupalla hommia, mutta Peppi kiihtyy jo parissa minuutissa. Olen tassutemppuja pitänyt rauhoittavina väliliikkeinä, jotta stressitaso ei nouse liian korkealle. Peppihän kiihtyy jo positioiden harjoittelustakin, mikä on minusta vähän outoa. En oikein tiedä mistä se johtuu. Palkkaankohan sitä jotenkin väärällä tavalla tai vaadinko liikaa tai liian tiheästi tai..?

Tauon aikana huomasi hyvin taas sen, että Iita selvästi kaipaa jotain tekemistä. Peppi taas on varsin tyytyväinen saadessaan nukkua sohvalla peiton alla. Itsekin olin varsin tyytyväinen treenitaukoon. :) Tosin nyt kun taas vähän treenasi, tuntui sekin kivalta. Mutta vähän on suunta kuitenkin hakusessa enkä tiedä haluanko esim. kilpailla jatkossa ja jos, niin missä lajeissa. No, aika näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti