lauantai 8. joulukuuta 2012

Ruusuke!


Kun näin nämä kuvat Messarin upeista koiratanssiruusukkeista jokin aika sitten, ajattelin, että olisi kiva saada sellainen. Samalla oli kyllä myönnettävä, että ajatus oli aika utopistinen, kun Iitasta ei ikinä tiedä... tai minusta. Mutta, meidän ohjelma meni melkeinpä niin hyvin kuin vaan mennä voi ja me saimme ruusukkeen! Jee!


(Video on kuvattu takahuoneen näytöltä.)

Pisteet ja kommentit:

Laura Jalli:
Tekninen laatu 41 + 40 = 81
Taiteellinen vaikutelma 43 + 42 = 85
Yhteensä 166
"Hyvä kehänkäyttö. Aivan kaikkea koira ei tänään tehnyt, mutta sujuva ohjelma veteraanilta. Mukavasti liikkeitä."

Marita Packalén:
Tekninen laatu 42 + 39 = 81
Taiteellinen vaikutelma 40 + 36 = 76
Yhteensä 157

Hannele Parviainen
Tekninen laatu 37 + 37 = 74
Taiteellinen vaikutelma 38 + 36 = 74
Yhteensä 148

Yhteispisteet 78,66 + 78,33 = 157
Sijoitus 3/7


Kiva että edes yksi tuomari oli kirjoittanut sanallisia kommentteja, mutta... "Aivan kaikkea koira ei tänään tehnyt..." Miksi tämä kyseinen tuomari aina antaa meille tällaisen kommentin? Iita teki aivan kaiken! Ja siitä olen erittäin tyytyväinen. Toki pari kohtaa ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan (tassunannot ja seuraaminen takaseinää kohti), mutta niissäkin Iita teki vähän liikaa ennemmin kuin liian vähän. "Veteraani"? Ehkä hän ei edes tarkoittanut Iitaa. ;)

En oikein ymmärrä tuota pisteytystä oikein muutenkaan. Taaskaan. :) Meillähän oli tämä sama ohjelma Tahtitassujen SM-kisoissa maaliskuussa. Siellä tämä ohjelmamme oli vieläkin yksinkertaisempi, Iita ei tehnyt silloin kaikkea ja kaiken kukkuraksi ohjelmat arvosteltiin AVO-luokan mukaan. Tällöin sain HP:ltä 149 pistettä eli yhden pisteen enemmän kuin nyt! Ota tästä nyt sitten selvää. Täytyy vaan toivoa, että päästään mahdollisimman pian avoimeen luokkaan, jotta arvostelu kevenee. ;)

Eihän tuo meidän ohjelma nyt kovin kummoinen ole, kyllä minä sen tiedän. Mutta parempaankaan me ei pystytä. Tätäkin koreografiaa oltiin kokonaisuudessaan harjoiteltu varmaan noin sata kertaa. Lisäksi tietysti pelkkien liikkeiden ja liikeyhdistelmien harjoittelu. Jos tämä ei riitä kumaan, niin ei me saada sitä sitten ikinä. Se on ihan karu tosiasia. No, menen kuitenkin helmikuussa Salon kisoihin vielä tällä samalla ohjelmalla ja katson mitä eri tuomarit sanovat. Näistä tuomareista ainoastaan Laura Jalli on myös Salossa tuomarina, mutta sehän on minun kannaltani vain hyvä asia. :)

Kotimatkalla mietin, että ainoa, mitä pystymme parantamaan, on koreografia. Ja kun nyt analysoin noita pisteitä, niin kas, tämä oli ensimmäinen kerta, kun Iita sai teknisiä pisteitä enemmän kuin taiteellisia! :o Keskimääräiset pisteet siis ovat seuraavat.

Tekninen laatu
Liikkeiden määrä 40
Liikkeiden laatu 38,66

Taiteellinen vaikutelma
Yhtenäisyys ja kumppanuus 40,33
Koreografia 38

Liikkeiden määrä on yllättävänkin korkea. Liikkeiden laatu... hmmm... niin. Yhtenäisyys ja kumppanuus on perinteisesti ollut mun ja Iitan valtti, koska Iita tekee niin mielellään. :) Mutta sitten, koreografia. Siinä se, vähiten pisteitä. Sille siis pitää tehdä jotain, sillä liikkeiden laatuun en usko pystyväni vaikuttamaan. Joka tapauksessa suunnitelmani on mennä toiseen kisaan toisille tuomareille. Toivottavasti se riittää. ;) No joo, toki yritän jotain itsekin asiaan vielä vaikuttaa.

Iitaan olen ihan uskomattoman tyytyväinen. Meillä ei oikeasti ole koskaan mennyt koko ohjelma noin hyvin, ei edes treeneissä. Iita on hieno koira!


Kiitos Sannalle kuvauksesta ja mukavasta matkaseurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti