sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Alastulokontaktit kunnossa, keppien aloitus epäkunnossa

Sohvalla makoilee nyt yksi soopelinvärinen collikka ihan väsyneenä umpiunessa. Rankka viikonloppu takana. :) Tänään oli ATT:llä agilitykisat, jossa osallistuimme molempiin ykkösluokan kisoihin. Tuomarina toimi Johanna Nyberg.

Ensimmäinen rata näytti tältä:
Rata oli helppo, vaikka tuo suora putki minua etukäteen pelottikin. Ehdin kuitenkin tosi hyvin, kun Peppi jäi kiltisti keinun alastulolle odottamaan. Muutenkin alastulokontaktit menivät tosi hyvin. Kepeillä sitten tuli virhe. Samanlainen kuin viime kisoissa! Peppi aloitti pujottelun väärältä puolelta. Mistä ihmeestä se nyt tuollaisen on keksinyt? Esteellä 16 tuli lisäksi rimanpudotus. Ohjasin varmaan huonosti tai lähdin väärään aikaan itse kääntymään. Yhteensä virhepisteitä siis 10 ja sijoitus oli 10/26.
 
Toinen rata ei ollut ihan noin suoraviivainen:
Mietin etukäteen, että pitäisikö minun yrittää ohjata kepeille jotenkin eri tavalla tai ottaa haltuunotto tai jotain, mutta koska tällä toisella radalla olin itse nyt toisella puolella, ajattelin mennä vaan vanhaan malliin ja antaa Peppin suorittaa kepit ihan itsenäisesti. Riskinähän olisi se, että jos rupean jotain säätämään, niin Peppi menee siitä sekaisin. No, nyt kävi niin, että Peppi jätti ekan kepin väliin ja rupesi pujottelemaan vasta toisesta välistä. Tätä se on tehnyt ennenkin, joten tällainen aloitus ei sinällään ollut yllättävä. Muuten rata meni todella hyvin. Tuloksena siis 5 virhepistettä ja sijoitus 5/24.
 
Harmittaa kun nyt kokonaisuus ja alastulokontaktitkin ovat kunnossa, mutta sitten kepit tökkivät, minkä ei oikeasti pitäisi edes olla mikään ongelma. Eipä siinä muuta kuin kepit tehotreeniin! Etenkin suora keppien lähestyminen vauhdissa. Kaikenlaiset vaikeammat kulmat Peppi ainakin osaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti