sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Onnea Peppi!

Peppillä oli eilen 5-vuotissynttärit. :) Tosin jätimme synttäreiden juhlistamisen tähän päivään, sillä eilen oli Lifedream-päivä. Kasvattaja-Mamma oli kutsunut kaikki kasvatit luokseen ja järjestänyt leikkimielisen näyttelyn. Myös kasvatinomistajaperheiden muut koirat saivat osallistua, joten Iitakin oli mukana. Näyttelyssä oli monta luokkaa ja kaikki palkittiin, joten siinä vierähtikin aika mukavasti paahteisella niityllä.

Kuva: Laura Bredin

Kuva: Laura Bredin


Peppi Pystykorva osallistui näyttelyssä Komeat kotikoirat -luokkaan pitkäkarvaisen Boriksen kanssa. Meidän näyttelyesiintyminen ei ole parhaasta päästä, mutta seisoihan se Peppi sentään pari kertaa ihan suht edustavasti. Ravaaminen meni huomattavasti paremmin. Luulisin...
Kuva: Laura Bredin

Kuva: Laura Bredin

Kuva: Laura Bredin

Kasvattaja-Mamma toimi tuomarina ja antoi jokaiselle koiralle suullisen arvioinnin. Kuulemma Peppin liikkeet ovat hyvät, sillä on tasapainoinen rakenne, kaunis turkki ja ilmeikäs pää. Painosta voisi pudottaa pari kiloa. Boris voitti Komeat kotikoirat -luokan, mutta koska Peppi oli luokkansa ainoa narttu, sai se jatkaa Paras narttu -luokkaan. :) Siinä luokassa koiria olikin jo enemmän: paras narttupentu, nuorten narttujen voittaja ja varttuneempien narttujen luokan ykkönen, joka oli Peppin sisko Daisy.
On niissä samaa näköä. ;)
Tuomari kertoi valitsevansa voittajan liikkeiden perusteella. Peppi oli hieno ja pystykorvaisuudestaan huolimatta voitti ROP-narttu tittelin. :) Hyvä Peppi! Me päästiin vielä BIS-kehään. ;) Siellä voiton vei Osmo ja Peppistä tuli VSP. (Heh, mulla on näyttelytermistö hallussa.)
Kuva: Laura Bredin (rajattu kasvot pois)
Ai niin, sai Iitakin osallistua näyttelyyn! Luokkana oli Vierailevat velmut, jossa kilpakumppaneina olivat Mysi-borzoi ja Esko-nahka. Iita yllätyksekseni seisoi hetkittäin jopa paikallaan, mutta ei me kyllä juosta osattu. Voiton vei Mysi ja rautarouva-Iita tuli toiseksi. :)

Näyttelyn jälkeen vietimme aikaa grillaten mukavasti varjossa. Päivä oli oikein kiva ja toivottavasti saamme näitä lisää! Oli kiva nähdä muita kasvatinomistajia koirineen ja tietysti itse kasvattaja. :)
Kuva: Laura Bredin
Kotiin päästyämme piti tietenkin vielä ottaa posekuvat hienojen palkintojen kera.

Olin niin tohkeissani ruusukkeista ja pokaalista, että huomasin vasta jälkeenpäin, että kuvasta jäi yksi palkinto pois: kirja Lahjoja koiralle.

Peppi sai myös kunniakirjan viime vuoden Vuoden koira -kilpailusta. Peppi voitti tittelin Vuoden agiliitäjä 2011. Tittelin sai Lifedream-koira, joka oli vuoden 2011 aikana osallistunut eniten joko epävirallisiin tai virallisiin agilitykilpailuihin. Peppihän voitti tittelin myös vuonna 2010, joten nyt on jo hieman paineita tälle vuodelle. ;)

Oli pakko laittaa molemmat kuvat, kun Peppillä on niin hauska ilme kummassakin.

Iltaruuan jälkeen tulikin väsy. Jopa Iitalle, josta en tosin saanut kuvaa, kun ei hän tietenkään niin väsynyt ollut, että kameran olisi saanut otettua Iitan huomaamatta esiin.
1 kommentti: