perjantai 4. toukokuuta 2012

Tehotreenit

Torstain agilitytreenit oli tosi tehokkaat. Meitä oli vain 4 koirakkoa paikalla, joten jokainen ehti tehdä ihan riittävästi. Ensimmäisestä radasta en muista oikein mitään... Paitsi sen että Peppi leikki mäkihyppääjää ja teki ihan järkyttävän lentokeinun. Keinu ei yhtään ehtinyt painua alas, kun Peppillä oli niin kova vauhti, että se lensi sieltä ylhäältä hienossa kaaressa muutaman metrin päähän. Ei onneksi loukannut eikä varmaan edes huomannut mitään... sen verran oli tohkeissaan.

Toinen rata olikin kaksi rataa. Kaksi koirakkoa sai siis tehdä rinnakkain eri radoilla.
Ylemmässä radassa piti tehdä takaaleikkaus esteiden 8 ja 9 välillä. Se onnistuikin meiltä tosi hyvin! Katjakin sanoi, että se näytti tosi sujuvalta (jee!) ja ihan sellaiselta kuin sen pitikin näyttää. :) Tein takaaleikkauksen myös esteiden 7 ja 8 välillä ja sekin onnistui. Ja molemmat onnistuivat vieläpä monta kertaaa. Muutenkin meni tosi hyvin.

Alemmassa radassa harjoiteltiin sylikäännöksiä. Peppin kanssa en niitä ole tainnutkaan juuri tehdä. Sylkkärit ja takaakierrot ovat varmaan sellaiset asiat agilityssä, jotka Iita osaisi Peppiä paremmin. Ehkä siksi aina vaan kuvittelen, että Peppikin osaa ne. Ensin harjoittelin sylkkäriä ilman esteitä ja sitten matalilla esteillä. Molemmat hypyt tehtiin A:n puolelta ja toisella esteellä tehtiin sylkkäri, jonka sitten oli tarkoitus kääntää koira tulemaan hypyn jälkeen esteiden välistä. Ihan hyvin meni loppujen lopuksi, kun vaan ohjasin oikein. Nopeasti Peppi oppii. :) Lopulta teimme sitten normaalikorkeilla esteillä ja koko radan eli myös A:n ja putken. En tosin enää montaa kertaa jaksanut, kun oli jo niin paljon saanut juosta kahta aiempaa rataa. Peppikin oli saanut tehdä tarpeeksi, sen kieli oli ainakin metrin mittainen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti