perjantai 25. toukokuuta 2012

Raskaat ulkotreenit

Tänään oli toista kertaa agitreenit ulkokentällä. Rataa rakentaessamme jo puhuimme, että ihan kuin esteet painaisivat ulkona enemmän kuin sisällä. Teimme yhdestä radasta kolmea eri versiota, ja oli aikas rankkaa. Eihän rankka mitenkään huono juttu ole (paitsi kun on näin huono kuntokin), mutta jotenkin tuntuu tosiaan nuo ulkotreenit ihan erilaisilta kuin sisällä.


En nyt kyllä millään enää muista noita kaikkia ratoja kokonaan. Mutta jotain tuollaisia kuitenkin tehtiin. Muutamat kohdat olivat aika hankalia, varsinkin kun en voi jättää Peppiä yksinään A:n alastulolle, kun se ei jää sinne. A:n lisäksi pitäisi harjoitella kepeillä nopeutta. Katja kehotti minua juoksemaan Peppin edellä ja hyvin Peppi sen kesti. Mutta sitä täytyy vahvistaa enemmän ja enemmän. Keltaisella numeroidun radan alku oli aika hauska. Tein kutsulähdön putken takaa A:n vieressä. Hienosti se Peppi A:lle kiipesi. Keppikulmat olivat myös aika vaikeita, mutta kun itse olin menossa oikeaa keppiväliä kohti, niin sinne se Peppikin suuntasi. Ei meidän meno taaskaan mitenkää sujuvaa ollut, mutta yllättävän hyvin jotkut kohdat menivät. Toiset kohdat menivät taas aika huonosti. 

Olipa turha koko treenikertomus: "Jotain tollasta tehtiin ja sit välillä oli kivaa ja välillä ei..." Eli ilmeisen rankkaa siis oli treenaaminen ulkona auringonpaisteessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti