sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Häntäkuulumisia

Häntä paranee hitaasti mutta varmasti. Yhtenä päivänä side lähti irti ja Peppi oli heti nuolemassa häntäänsä, eli sidettä pidetään niin kauan, että haava on kokonaan parantunut. Siteen Peppi kuitenkin antaa olla rauhassa, kertaakaan ei ole edes koskenut siihen.

Mielestäni haava on ihan hyvin parantunut. Kun tikit oli poistettu, se vuosi ihan hiukan seuraavina päivinä, mutta sen jälkeen side on ollut ihan puhdas. Paksu rupi hännässä kyllä on, mutta se lähtee sitten, kun sen aika on. (Tuo kuva on kyllä hieman epätarkka, näyttää ihan siltä kuin hännässä olisi hometta. :o No ei ole! Ehkä hieman vanua jäi siteestä, mutta oikeasti häntä näyttää tosi siistiltä.)


Siteen laitto sujuu minultakin jo rutiinilla. Ensimmäisen siderullan loputtua ostin toisen tuollaista katu-uskottavampaa kuosia. ;)2 kommenttia:

  1. Oih, hieno pakkaus! Pepille paranemisia. Odotellaan jo seuraavia tanhuja innolla! T. Hanna-kasvismamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onneksi näyttää häntä tosiaan paranevan hyvin. Ja ehkä mustakin vielä tulee kelpo sairaanhoitaja. No heh, ei tule! Harmi kun Peppiltä jäi nämä kevään tanssikisat väliin, seuraavat kun on vasta elokuussa, mutta onpahan ainakin aikaa harjoitella.

      Poista