perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sujuvuutta tilaukseen

Eilisissä agitreeneissä tehtiin aika kiva rata. Siinä oli pari kinkkistä kohtaa ja aika monta takaakiertoa. Pitäisi varmaan ruveta piirtämään ratoja muistiin. Tai sitten voisi ottaa valokuvan Katjan ratapiirroksesta. ;) No, nyt mulla ei ole kumpaakaan. Yhdessä kohtaa kuitenkin piti takaakierron jälkeen lähettää koira jälleen esteen taakse ja siellä A:lle, siis niin että itse jäi esteen toiselle puolelle. Ohjaus taisi olla nimeltään back-lap. Ajattelin, ettei mitään toivoa, mutta niin se Peppi sinne A:lle vaan kiipesi. Vähänkö hienoa! Kepit meni hyvin ja keinu meni hyvin. Katjallakaan ei juuri ollut muuta sanottavaa kuin se, että sujuvuutta pitäisi saada lisää. Oma etenemisenihän on aika sik-sak-tyyppistä ja Peppin on tietysti vaikea tulkita ohjauksiani, kun teen niin teräviä liikkeitä. Onhan mun etenemiseni paljon parantunut ajan myötä, mutta varmuutta tarvitsen paljon lisää, jotta saan sujuvuutta. Kai mulla edelleen on joku kiireen tunne tai jotain, kun olen niin hätäinen.

Sujuvuutta menen harjoittelemaan myös sunnuntaina koiratanssin pariin. Ilmoitin molemmat koirat koiratanssin möllikisaan. Iitan kanssa menen HTM:n kisaluokkaan ja Peppin kanssa vastaavaan luokkaan freestylessä. En ole ohjelmia harjoitellut kyllä yhtään viimeisen viikon aikana. Huomenna on tanssitreenit, mutta täytyy katsoa otanko Peppiä ollenkaan mukaan. Raukka on ihan väsy eilisen agitreenin jäljiltä. Tekisi mieli osallistua myös Tahtitassujen SM-kisoihin, mutta en tiedä kehtaanko. ;) Toisaalta siellä ois kyllä tilaa, etten veisi keneltäkään potentiaaliselta Suomen mestarilta mahdollisuutta osallistua...

Ai niin, Iitahan oli aika intomieli rallytokokurssilla ja herätti muissa kurssilaisissa huvittuneisuutta. Viimeisellä tunnilla eräs toinen kurssilainen kysyi minulta kuinka vanha Iita on. Vastasin, että seitsemän. "Oi, niin pieni!" sanoi kysyjä. "Pieni? Siis 7 vuotta", sanoin minä. "Ai, luulin että 7 kuukautta." Ei ollut eka kerta, kun Iitaa luultiin pennuksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti