sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Iita: HTM 1. ja FS 2.

En voi vieläkään uskoa, Iita sijoittui epävirallisissa koiratanssikisoissa tosi hyvin. Eilen ei päästy treenamaan ja freestyle-ohjelmaa lähdin suunnittelemaan vasta eilen illalla klo 22.30 jälkeen, kun oli varmistunut, että voin ottaa Iitan Peppin paikalle. Aamulla koreografia oli mielessäni valmis, mutta Iitan kanssa en sitä yhtään tehnyt läpi. En kyllä itse ole tyytyväinen meidän esityksiin, mutta jos näillä esityksillä virallisissa kisoissakin saisi noin paljon pisteitä, niin en pistäisi pahakseni, varsinkin kun tiedän meidän pystyvän paljon parempaankin. Toki, tässähän oli vain yhden tuomarin mielipide, joten ei välttämättä kovin syvällisiä johtopäätöksiä voi tehdä. Mutta kiva fiilis on kuitenkin.

Ensin oli HTM-luokka (vaikka alustavassa aikataulussa FS oli ensin...). Heti kun jätin namit syrjään, Iitan katsekontakti jäi johonkin. Saatiin kuitenkin tehtyä ohjelma ihan ok. Yhdessä kohtaa Iita jäi pahasti jalkoihini. :( Yritin muuten ottaa positiot varman päälle, mutta seuraamisessa halusin kokeilla muutamaa sivuaskelta oikealle (ei onnistunut) ja loppuun halusin myös edessä-positioon sivuaskeleet, kun ne kotona menevät kertakaikkisen hyvin. No hyppelyksihän se tuolla meni, mutta taisi siinä sentään muutama askel ihan onnistuakin.

Tuomarina toimi Henna Meriharju:

Hyvä kokonaisuus. Musiikki sopi teille. Riittävästi positioita, pientä haparointia muutamassa kohdassa.

Pisteet 172/200 (liikkeiden määrä 44/50, liikkeiden laatu 42/50, yhtenäisyys ja kumppanuus 42/50, koreografia 44/50)

Sijoitus 1., kilpailijoita tosin oli vain 2. :)


Sitten kiireesti tavaamaan muistilapusta freestyle-ohjelmaa. Olin valinnut musiikiksi Nordmanin Be mig'n, jonka tahdissa ollaan kyllä harjoiteltu, mutta varsinaista ohjelmaa en siihen ole aiemmin tehnyt. Kappaleen osaan ulkoa, joten luulin muistavani liikkeetkin, mutta en muistanut. Mulle tuli ihan blackout, kun jätin Iitan aloitusasentoon. Ei siinä muu auttanut kuin toivoa, että jotain palautuu mieleen, kun musiikki lähtee soimaan. No, ihan alun muistin, mutta sitten ei ollut hajuakaan mitä pitäisi tehdä. Melko lailla puolet taisi mennä improvisoinniksi ja niinä harvoina hetkinä kun muistin, mitä piti tehdä, Iita ei tehnytkään niin. Itseeni olen siinä kyllä tosi tyytyväinen, etten jäänyt tankkaamaan mitään tiettyä juttua, jos se ei heti onnistunut, vaan jatkoin sitten vaan eteenpäin siihen suuntaan mihin Iita oli menossa. ;) Muutenkin huomasin tässä sen, mitä oikeastaan tällä ohjelmalla halusinkin kokeilla: nopealla musiikilla mokat saa paljon helpommin piiloon kuin hitaalla. Oikeastaanhan me vaan hypeltiin tuossa ympäriinsä läpi ohjelman...

Tuomarin kommentit ja pisteet:

Kiva koreografia! Iita teki myös hyvin.

Pisteet 168/200 (liikkeiden määrä 42/50, liikkeiden laatu 42/50, yhtenäisyys ja kumppanuus 44/50, koreografia 40/50)

Sijoitus 2. Kilpailijoita taisi olla 7. Oikeasti luulin, että Henna sijoituksia kertoessaan sanoi mun nimen vahingossa, kun tarkoitti jotain muuta. Mutta mulla kuulemma on vaan niin hyvä koira, ettei haittaa, vaikka ohjaaja ei mitään muistaisikaan. Totta, Iita on mahtava!


Ai niin, vaikka kuinka olen ajatellut, että HTM olisi mun ja Iitan laji, niin kyllä Iita selvästi tykkää enemmän freestylestä. Se oikein nautti, kun pääsi tekemään kaikkia osaamiaan juttuja, joita ei tosin ole kovin paljon. ;)

Iita sai valita palkintohyllystä itselleen palkinnot. Se meni heti leluhyllylle ja minä autoin ottamalla ylähyllyltä naudan ruokatorven. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti