lauantai 4. helmikuuta 2012

HTM 2 ;)

Tänään oli Espoon epäviralliset koiratanssikisat. Oli tosi kiva päivä ja oli tosi mukava nähdä uusia (ainakin itselle) koirakoita ja paljon erilaisia esityksiä.

Niin siinä kävi, että tulin Iitan kanssa HTM:n mölliluokassa toiseksi. Kilpailijoita kun oli tasan kaksi. ;) Mutta eipä se haittaa, olen silti ylpeä sijoituksestamme. :) Esityksestä en ole niin ylpeä. Oikeastaan se levisi juuri niin kuin pahimmillaan ajattelin sen voivan levitä. Ristiaskeleitakaan Iita ei oikein tehnyt, vaan jouduin sitä jalalla vähän tönimään. Huomaan kyllä omasta olemuksestani, etten itse ollut varma, joten se näkyy tietysti heti Iitan tekemisessäkin. Mutta kokonaisuus kuitenkin oli ihan ok ja Iitasta olen tosi ylpeä. Se teki niin hyvin kuin vaan minun ohjauksessani voi tehdä.

Mari Väänänen oli tuomarina ja tässä hänen kommenttinsa:

Hyvä musiikinvalinta. Koreografia oli mietitty. Välillä oli vaikea arvioida missä positiossa koiran olisi pitänyt olla. Positioiden tarkkuuteen tulisi kiinnittää huomiota. Kivasti oli eri suuntiin liikkuvia etenemisiä. Hyvällä mallilla on HTM:n rakentaminen. Ohjaaja liikkuu hyvin.Freestylen harjoitusluokassa sijoituimme jaetulle 4. sijalle. Iita oli ihana ja ohjelmakin meni ihan kivasti esineen kiertoja lukuunottamatta. Olisi vain pitänyt ohjata ihan loppuun asti, kun Iita ei ollut ihan tilanteen tasalla.

Tuomarina toimi Mirja Ovitz:

Koiran ja ohjaajan yhteistyö oli saumatonta ja kontakti piti alusta loppuun. Liikkeitä oli riittävästi ja koira suoritti ne hyvin. Esityksestä jäi kuitenkin puuttumaan se "jokin".

Kokonaispisteet 150/200 (liikkeiden määrä 40/50, liikkeiden laatu 40/50, yhtenäisyys ja kumppanuus 40/50, koreografia 30/50)


Jäi tosi hyvä mieli koko päivästä. Tuomarikommentitkin ymmärrän hyvin ja olen samaa mieltä. HTM-positioihin täytyy saada varmuutta - sekä itselleni että Iitalle. (Helpommin sanottu kuin tehty.) Ja molemmissa ohjelmissa täytyy saada mun kädet johonkin järkevään kuosiin. Näin alkajaisiksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti