tiistai 31. tammikuuta 2012

Peruutus

Eilen sain Espoon möllikisan esiintymisjärjestyksen ja tänään Peppillä alkoi juoksu. Voi kurjuus. Mutta ei voi mitään, oli pakko peruuttaa osallistuminen. Toisaalta ihan kiva lähteä pelkästään Iitan kanssa, mutta tietysti olisin halunnut päästä Peppin kanssakin harjoittelemaan esiintymistä, kun kuitenkin ollaan paljon harjoiteltu ja vihdoin saatu ohjelma kasaan. Aika hauskaa sen sijaan on se, että HTM:n mölliluokassa on ainoastaan kaksi osallistujaa. Jipii, me siis sijoitutaan vähintään toiseksi. "Vähintään".., ennemmin hyvinkin todennäköisesti. ;)

Näillä näkymin uskoisin Peppin pääsevän rallytokokisoihin ja ainakin maaliskuun alussa virallisiin tanssikisoihin. Nyt voikin vähän hengähtää ja jättää ohjelman harjoittelun vähäksi aikaa vähemmälle ja keskittyä enemmän rallytokoliikkeisiin. Treenailin tänään siis seuraamista, eteentuloa ja käännöksiä. Hyvin sujuivat kaikki, tosin edelleen käännöksissä Peppi helposti istahtaa. Harjoittelin myös peruuttamista. En ole Peppin kanssa sitä oikeastaan harjoitellutkaan ennen niin, että itse olen paikallani. Iitahan ei ole siinä edistynyt yhtään, vaikka olen harjoitellut sitä tosi paljon. Peppi tajusi heti jutun juonen. Yhden askeleen kun otin aluksi avuksi, niin sitten se peruuttikin jo itse minusta poispäin, vaikka minä jäin seisomaan paikalleni. Aika hienoa, tuota täytyykin harjoitella ennemmän!

Iitan kanssa harjoittelin ohjelmia. Molemmat sujuvat kotioloissa oikein hyvin. Pitäisi vaan saada siirrettyä tuo suoritusvarmuus vieraisiin paikkoihinkin. Sehän ei tietenkään onnistu vain tutuissa paikoissa harjoittelemalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti