tiistai 6. joulukuuta 2011

Päätä seinään vaan

Höh, en sitten osaa antaa periksi, vaan piti mennä ilmoittautumaan epävirallisiin koiratanssikisoihin Espooseen 4.2. Niin... ja vielä kolmen esityksen voimin. Kai mun kuningasajatus oli, että jos edes yksi niistä miellyttäisi tuomareitakin, tai tuomaria, koska jokaisessa luokassa on vain yksi tuomari. Iitan kanssa menen freestylen harjoitusluokkaan ja HTM:n mölliluokkaan. Peppin ilmoitin freestylen mölliluokkaan. Että ei tässä edes mikään pieni urakka ole edessä. No, sama se kai, kun molempien kanssa kuitenkin treenaan, niin kai sitä samalla voi treenata ohjelmaakin.

Nyt vaan pitäisi päättää, että teenkö Iitalle uuden freestyle-ohjelman. Päätin, etten tuomareiden antamia pisteitä enää mieti, mutta silti olen niitä koko päivän miettinyt. Loppupäätelmäni on se, että ohjelmamme oli tuomareiden mielestä varmaan tosi surkea, koska en millään keksi, miten olisimme voineet tehdä sen niin paljon paremmin, että pisteitä olisi ropissut enemmän. Harmi, koska itse pidän ohjelmastamme tosi paljon, mutta kai se täytyy sitten tehdä tuomareita ajatellen, jos aikoo kilpailla.

Toisaalta haluaisin tuolle ohjelmalle toisenkin mielipiteen (jos se vaikka olisi parempi), mutta toisaalta pelkään, että saan samanlaisen täystyrmäyksen. Kuitenkin tuo kappale ja ohjelma on mulle tärkeä, niin ei olisi kivaa antaa sitä uudelleen rikkirevittäväksi.

Peppin ohjelma ainakin tulee olemaan vauhdikas. Musiikkina on tämä:
On muuten ihan huippuvideo. Tykkään tosi paljon.

Iitan HTM-ohjelman musiikiksi ajattelin kyllä vakavamielistä musiikkia, joka tosin on kevyttä. En tiedä, osaanko itse liikkua musiikin vaatimalla keveydellä, kun en ihan keijukainen ole. ;)


Ja jos muutan freestyle-ohjelmaamme, niin voisin tehdä sen Nordmanin kappaleen, joka alkujaankin oli toinen vaihtoehto. Kaikkien muiden mielestä se on iloinen kappale, vaikka itse pidän sitä surullisena. Ehkä se on hyvä niin.

No niin, tässähän tätä työsarkaa ja unettomia öitä taas edessä. Ihan kuin ihmisellä ei muuta tekemistä olisi...

4 kommenttia:

 1. Mikä logiikka noissa mölli- ja harjoitusluokissa on? Saako koiraa palkata? Hyvä, ettet luovuttanut tähän, uudelleen vaan kehiin! :D

  Onko sulla muuten messarin esitystä videolla? Olis kiva nähdä. Ja kuulosti kyllä tosi oudoilta teidän saamat palautteet, etenkin jos ohjelma meni hyvin.. oO Kai taso on vaan niin huiman korkeeta, että alokkaassa vaaditaan jo mahdottomuuksia. Tosiaan kun katsoin tuon voittajan esityksen, en ikimaailmassa olisi uskonut, että se oli alokasluokan ohjelma!

  VastaaPoista
 2. Joo, näissä kisoissa saa palkata lelulla kaikissa luokissa. Mölleissä saa kisata ne, jotka eivät virallisissa kisoissa ole olleet ja harjoitusluokka on kaikille virallisissa kisoissa startanneille luokasta riippumatta. Tule sinäkin! :)

  Mulla on vain takahuoneen televisioruudusta kuvattu video. Kuva on valitettavasti niin huonolaatuinen ja me ollaan siinä niin pienenä, ettei siitä saa mitään selvää, varsinkaan jos ei tiedä, mitä ruudussa pitäisi tapahtua. ;) Mielelläni olisin itsekin nähnyt paremman version esityksestämme ja olisi kiva laittaa se muiden koiratanssijoiden tuomaroitavaksi. Koiratanssijat ovat tosin niin kilttiä ja mukavaa porukkaa, ettei kukaan varmaan mitään sanoisi, vaikka olisikin tuomareiden kanssa ihan samaa mieltä. ;)

  Sanos muuta, kyllä Sanna ja Nova ovat huikeita ja heidän olisi ehdottomasti mun logiikan mukaan pitänyt saada lähes täydet pisteet.

  VastaaPoista
 3. Harmi kun ei saa palkata namilla. Zeldan kanssa oltais lähdetty ehdottomasti, mutta sille ei käy lelupalkka. Ja miten ihmeessä edes palkkaat lelulla kesken ohjelman? :o Siinähän menee puolet ohjelmasta, kun hetken taistelet koiran kanssa ja keräät siltä lelun pois. Höh. Fionan kanssa oliskin ihan huippua kokeilla, mutta ei varmastikaan olla helmikuussa vielä niin pitkällä, että sen voisi tuoda noin suureen häiriöön tekemään kokonaista ohjelmaa, etenkin kun ei voi namilla välissä palkata :(

  VastaaPoista
 4. En mäkään oikein tiedä, miten lelulla vois palkata kesken ohjelman. Tai sitten vaan jättää siihen koreografiaan sellasen taistelutauon. ;) Tietty jos lelua saa pitää koko ajan kädessä, niin sitten se vois toimia ikäänkuin kosketuskeppinä tai houkutuksena. Sillä lailla voisin Iitan saada tekemään hyvin, mutta ei siinä mielestäni ole järkeä, kun kisaa on kuitenkin tarkoitus harjoitella. Peppi sen sijaan ei innostu leluista lainkaan. Muuten on kyllä varmaan ihan järkevää, ettei namilla saa palkata, koska kuitenkin niitä naminmurusia putoisi lattialle toisten häiriöksi.

  VastaaPoista