lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulujuoksuagility

Torstaina ennen agilitytunnin alkua harjoittelin puomin alastulokontaktia koske-käskyllä. Pari ekaa meni läpijuoksuksi, mutta sitten taas onnistui hyvin. Rengastakin kokeiltiin ja se onnistui myös putkesta tultaessa (viime viikolla oli vaikea). Kepit otin myös kerran.

Teimme vauhdikkaan hyppyradan, jossa oli pari kinkkistä kohtaa. Oli kuulemma sovellettu TopTeamin harjoitusrata. Omaa vuoroa odotellessa saimme herkutella Katjan tuomilla glögillä, pipareilla ja suklaalla. :) Harjoittelin Peppin kanssa lisäksi koiratansiliikkeitä: ristiaskeleita, pujottelua ja eri positioita. Peppi tekee ristiaskeleet jo tosi hyvin! Ja vieläpä tuollaisessa häiriössä.

Rata alkoi hyppy-rengas-hyppy-hyppy -suoralla. Rengashan on Peppille vaikea, mutta Katja käski ottaa kutsulähdön kaikkien neljän esteen takaa. :o No eihän se onnistunut, ensin. Mutta vähän kun ensin pätkittiin, niin sieltähän se Peppi tuli ihan oiken! Vau! En olisi ikinä uskonut. Kahden esteen takaa kutsukin on meille vaikea ja tuossa oli vielä se rengas, joka sitten olikin ainoa, mikä tuotti vaikeuksia. Radan varsinaiset vaikeat kohdat menivät meillä heti eka kerralla oikein. Ei hyvin, mutta vauhdikkaasti eikä ratavirheitä tullut. :) Radan lopussa oli putki-hyppy-putki-suora putki -kombo. Tavoitteena oli, että ohjaaja on ennen koiraa maalissa. Heh. Otin kuitenkin haasteen vastaan ja pingoin minkä jaloistani pääsin. Tuli tasapeli! Mutta oli se rankkaa, meinasi jalat lähteä alta... Harjoittelimme lisäksi vielä noita vaikeita kohtia, mutta enää ei mennytkään niin hyvin. Välillä huidoin kuin tuulimylly ja Peppi komensi minua haukkumalla. Ihmekös tuo, on syytäkin komentaa, kun en ohjaa kunnolla. Katja sanoikin, että Peppi tekee koko ajan tosi hyvin ja juuri niin kuin ohjaan. Niin, ongelma olenkin minä. :) Välillä ohjaan joka suuntaan ja välillä unohdan kokonaan ohjata...

Oli taas kivaa. :) Nyt on hyvä jäädä joulutauolle. Seuraavat agitreenit ovat 12. tammikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti