keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Pakkasta ja tanssia

Sunnuntaina olikin pakkaspäivä. Aurinkokin paistoi, haaleasti mutta paistoi kuitenkin. Otin siis kameran mukaan aamulenkille. Vähän omituisia kuvista tuli valaistukseltaan, mutta tuollainen zombie-ilma siellä oli.

 Iita, puunhalaaja :)
 Peppi, puunsyöjä ;)

Tässä Iitan ja Peppin tyypillinen (ja itse asiassa melkein ainoa yhteinen) leikki. Peppi juoksee ja Iita toimii personal trainerina haukkumalla.

Juoksu ja leikki jatkui huurteisella pihalla.
 
"Vesikuppikin" oli jäässä.

Illallan ohjatut treenit oli peruttu, mutta olin luvannut mennä vapaavuorovastaavaksi, jotta saisin itsekin harjoitella koiratanssiohjelmaamme. Paikalla oli meidän lisäksi vain Leena ja AinoLiisa, jotka myös ovat tulossa Helsingin kisoihin. Harjoittelimmekin vuorotellen ohjelmiamme ja tunti meni tosi nopeasti. Mittasimme, että halli oli mitaltaan 20 m x 12 m, joten aika hyvin sai jo käsityksen kilpailuareenan koosta. Sain huomata, etä ohjelmamme toimiikin paljon paremmin suuressa tilassa. Mitäs muuta positiivista keksisin... Iita tekee ilman namia paljon paremmin kuin nami kädessä, mikä on tosi hyvä! Mutta se mitä ja miten Iita sitten milloinkin tekee, on arvoitus. Välillä Iita tekee tosi nopeasti, välillä tosi hitaasti ja välillä se vaan katsoo, että mitä ihmettä siinä selität. Pujottelussa (yksi harvoista liikkeistä, jonka Iita oikeasti osaa) Iita välillä murraa ihmeellisesti. Ihan kuin se sanoisi, että mene nyt nopeampaa, kyllä minä tämän osaan, mutta kun sinä olet niin hidas. ;) Ja jos vahingossa astun Iitan varpaille, se seuraavalla kerralla vähän komentaa haukkumalla. Eli en tiedä, kumpi meistä kouluttaa kumpaa. ;) 

Peppikin oli mukana, ja koska koiratanssitunnin jälkeen oli tokotunnin vapaavuoro, otin myös Peppin vähän treenaamaan. Tosin koiratanssiliikkeitä mekin harjoiteltiin. :) Koitin Peppin kanssa Iitan ohjelmaa (ilman musiikkia), mutta ei olisi pitänyt. Jouduin nimittäin toteamaan, että ohjelma menisi Peppin kanssa varmaan paremmin, koska se meni tällä ihan ensimmäisellä kerrallakin jo tosi hyvin... Enkä oikeasti ole Peppin kanssa juuri mitään edes harjoitellut... No 'Kukaan ei koskaan' on Iitan kappale, enkä sitä siis voisi Peppin kanssa edes tehdä. Mutta helmikuun möllikisoihin olisi kiva saada Peppille aikaiseksi sekä HTM- että freestyle-ohjelma.

En ole muuten sunnuntain jälkeen harjoitellut kilpailuohjelmaamme. :o Tai yleensäkään mitään. No, olen sentään tehnyt päätöksen kierrettävästä esineestä ja sen käyn ostamassa perjantaina. Illalla täytyy sitten harjoitella uuden esineen kiertämistä, koska lauantaina tosiaan on "pukuharjoitukset".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti