perjantai 1. marraskuuta 2013

Selän yli hyppy ja muutama muukin hyppy

Peppi pääsi eilen pitkästä aikaa taas agitreeneihin. Menin hallille vähän aikaisemmin saadakseni vihdoin tehtyä sen, mitä mun on pitänyt jo ainakin vuoden verran kokeilla koiratanssia varten. Ja se oli niinkin iso asia kuin se, että Peppi hyppäisi mun selkäni yli. Koko asiasta on tullut ajan myötä ajatuksissani jo niin iso projekti, että tuli ihan hölmö olo, kun koko homma onnistuikin käytännössä heti. :D Sen takia halusin toteuttaa tuon "ison operaation" agihallilla, koska sain siellä hyödynnettyä Peppin olemassaolevaa hyppäämisosaamista eli agiesteen yli hyppäämistä.
 
Jätin namikipon esteen toiselle puolelle ja Peppin toiselle puolelle ja menin itse puolittain riman kohdalle. Hyvin Peppi hyppäsi eikä häiriintynyt yhtään musta. Toisella kerralla menin jo kokonaan riman alle ylihyppyasentoon eli polvilleni ja kädet sivuille. Hyvin onnistui! Oli aika hieno tunne, kun Peppi lensi ylitseni. Jo kolmannella kerralla jätin riman pois, mutta siivekkeet kuitenkin paikoilleen. Siinäkään ei mitään ongelmaa. Neljännellä kerralla otin toisen siivekkeen pois, mutta jätin kuitenkin toisen. Hyvin meni sekin. Viidennellä kerralla jätin molemmat siivekkeet pois eikä niitä tosiaan olisi mihinkään tarvittukaan. Loistavaa! Tehtiin vielä muutama toisto ja kokeilin myös ilman namikippoa, mutta silloin hyppy jäi kovin lyhyeksi. :/ Mutta kertaakaan Peppi ei kiertänyt mua vaan ihan selkeästi hyppäsi yli. Ja kokeilin myös niin, etten mennytkään ihan alas, vaan jäin kyykkyyn ja myös niin, että kumarruin vasta, kun Peppi oli jo tulossa kohti. Nekin onnistuivat. Nyt meillä on hieno temppu! Tai siis sitten kun saan sen onnistumaan myös ilman namikippoa ja jossain muuallakin kuin agihallilla. :D
 
Treenin varsinainen aihe oli tämä rata:
Tutustumisessa rata vaikutti kovin vaikealta, mutta ei se ollut. Meillä meni tosi hyvin! Varsinaisia ongelmakohtia ei oikeastaan ollut lainkaan. Myös tuo kohta 9-11 meni niin sujuvasti edestäleikkauksineen ja niistoineen, että olin ihan yllättynyt. Katjakin kehui, miten me ollaan edistytty tosi paljon. Niin, kunnes tulee taas takapakkia. :D Ehkä treenitauko oli vaan tehnyt tehtävänsä.

1 kommentti:

  1. Teille on kesäkuvahaaste! :) http://eedlanahka.blogspot.fi/2013/11/back-to-summer-paradise.html

    VastaaPoista