torstai 2. toukokuuta 2013

Tötteröpää

Lopputuloksesta voisi päätellä, että Iitalla oli vähän liian riehakas vappu...
Eilen Iita sai pihalla jotain silmäänsä. Se yritti sitä tassulla hangata ja siristi silmäänsä. Illalla huomasin lisäksi, että Iita nuoli takatassuaan. Anturasta oli pinta pois. Huuhtelin tassun ja laitoin siihen sukan, ettei Iita nuole sitä. Silmää en osannut auttaa, mitään roskaa en silmästä löytänyt ja päätin tarkkailla tilannetta, josko se menisi ohi.

Tänään aamulla silmä oli käytännössä kokonaan kiinni ja hankaaminen jatkui. Aamulenkille puin sukan päälle elmukelmua ja lenkiltä takaisin tullessa päätin suihkuttaa myös Iitan silmän. Ihan kuin se olisi vähän auttanut. Joka tapauksessa varasin tietysti eläinlääkäriltä ajan ja sainkin sen heti illaksi. Olin vakaasti päättänyt mennä pitkästä aikaa agitreeneihin, mutta jäi sitten menemättä.
Eläinlääkäri näki heti, että silmässä oli haava. Ei siis mitään viiltohaavaa vaan sellainen laajempi hankauma, jollaista en itse olisi tajunnut edes mieltää haavaksi. Mitään roskaa ei eläinlääkärikään silmästä löytänyt. Saimme mukaamme tulehduskipulääkettä ja kahta erilaista silmätippaa, joista toista täytyy laittaa 6 kertaa päivässä. Iita tykkää... :/ Anturahaava olikin sitten astetta vakavampi kuin olin itse kuvitellut. Siihen saimme tassutöppösen, salvaa ja antibioottikuurin. Lääkearsenaali oli siis aika suuri.
Lisäksi Iita sai kaulurin. Reppana törmäili ovenpieliin, kun lähdettiin eläinlääkäriltä. Ja kun tultiin kotiin, Peppi juoksi pakoon, kun Iitasta olikin yhtäkkiä tullut koliseva robottikoira. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti