perjantai 31. toukokuuta 2013

Tiivis toukokuu

Viimeiset viikot ovat menneet tosi nopsaan. Tässä siis pikapäivitys aikajärjestyksessä.

Iitan silmähaava ja tassu parantuivat hyvää vauhtia. Iita oli kyllä hassu tuon tötterönsä kanssa. Se ei IKINÄ ole levännyt metriä lähempänä Peppiä, mutta nyt ne nukkuivat ihan toisiaan liki. :o Ja Iitahan ei yleensä vieraista ihmisistä välitä, ainakaan silloin jos ne tulevat meille kotiin, mutta kun meillä kävi pakastinkorjaaja, Iita kuulemma oli ihan intona tyrkyttänyt itseään rapsutettavaksi. :D Kokeekohan se olonsa yksinäiseksi tuossa muoviakvaariossaan.Pari kertaa olen käynyt Salossa tanssitreeneissä, olemme harjoitelleet esitystä Lasten Laulukaupunkiin. Ulkona ja treeneissä Iita ei ole tötteröään tarvinnut. Yhdellä kerralla meillä oli yleisöä, joka jopa intoutui laulamaan mukana. :D Aika hienoa. :)Iita kävi kontrollikäynnillä perjantaina 17.5., jolloin todettiin silmän parantuneen ja tötterön sai jättää kokonaan pois. :) Kävimme sen kunniaksi Puolalanpuistossa kävelyllä ja Iita sai leikkiä kaupunkilaiskoiraa.

Sunnuntaina olikin koiratanssitreenit Sannan, Hennan ja Joannan kanssa. Iita sai uuteen freestyleohjelmaan hienon alun ja Peppin kanssa treenailin omaa selkeää ohjaamista. Iltapäivällä kävimme vielä kotiseutukierroksella Varasvuoren maisemissa. 
 
 

Seuraavalla viikolla Peppi kävi agitreeneissä. Tehtiin pakkovalssia ja Peppi oli taitava. Lisäksi se pysähtyi alastulokontakteilla joka ikinen kerta!

Sitten taas vaan ollaan nautittu lämpimistä ilmoista.


 

 
  
 Viime sunnuntaina Iita rupesi taas hankaamaan silmäänsä ja maanantaina mentiin lääkärille. Iitalla oli samassa silmässä uusi haava. :/ Eli tilanne on nyt taas tämä.


Torstaina oltiin kontrollikäynnillä eikä silmä ollut parantunut yhtään. Sitä vähän pelkäsinkin, sillä nyt Iitalla on joutunut pitämään tötteröä koko ajan, kun muuten se yrittää hangata silmäänsä. Ekan haavan kohdalla Iitan olo näytti helpottavan heti ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen. Varasin nyt ajan silmiin erikoistuneelle lääkärille, mutta se on vasta puolentoista viikon päästä. Siihen asti laitetaan tunnin välein silmätippoja sekä syötetään antibioottia ja antihistamiinia. Ja toivotaan, että haava parantuisi. Iitan kyynelnesteen eritys on alle normaalirajojen, mutta kuivasilmäisyyslääkitystäkään ei kuulemma voi aloittaa ennenkuin haava on parantunut.

Peppi pääsi illalla agitreeneihin ja oltiinkin ulkokentällä. Tehtiin ihan kivaa rataa ja me oltiin aika hyviä. :) Molemmat siis, mikä on aika harvinaista. Yleensä se on vain Peppi, joka on hyvä. :D


Katja vaan totesi, että nyt kun me ollaan niin nopeita, niin meille on tullut uusi ongelma: ylösmenokontaktit. Totesin aika ykskantaan että saa sitten olla ongelma jos on. :/ Ei huvita ruveta jankkaamaan niitä ylösmenoja, kun alastulot on nyt (ilmeisesti) kunnossa. Täytyy sitten vaan hidastaa sen verran vauhtia. Lopuksi vielä kellotettiin eri ohjaustyylejä esteillä 2 - 5. Pakkovalssi oli meillä selkeästi nopein. Ulkona oli aikas kuuma!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti