perjantai 16. marraskuuta 2012

Jumppaa ja tanssia

Keskiviikoksi otin vapaapäivän ja vein Peppin fysioterapeutille. Saan myöhemmin sähköpostitse tarkemmat määrittelyt, mutta joka tapauksessa joku nivel (?) pepun päällä vasemmalla puolella oli kireä (tai jotain). Nyt on tavoitteena saada Peppi käyttämään enemmän vasenta takajalkaansa ja siihen saimme erilaisia jumppaohjeita. Kuukauden päästä mennään uudelleen.

Iitan kanssa menin sitten treenimään koiratanssia ATT:n hallille. Noloa myöntää, että tämä oli ensimmäinen kerta, vaikka minulla on ollut hallin avainkin jo melkein vuoden... Iita oli tosi innoissaan, yllättäen. ;) Nyt täytyy kyllä tsempata ja käydä treenamassa parikin kertaa viikossa isossa tilassa ennen tuota joulukuista Messarin kisaa. Vielä täytyy ehkä loppuasento muuttaa ja siinä alkupuolella tehdä joku muutos. Ja nopeasti, jotta Iitakin ehtii oppia koreografian.

2 kommenttia:

 1. Saitko ohjeeksi myös kävelyttää _hiiitaaasti_ ylämäkiä sekä ravuuttaa nurmikolla (isolle koiralle liekö niin hyvä vinkki kuin sheltille..)? Nämä auttavat hyvin, kun koira joutuu tosissaan käyttämään molempia takajalkoja, etenkin tuo kiipeily. Ja onnea Iitalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi saatu ohjeeksi tuota hitaasti kävelytystä. (Mun kärsivällisyys ei riittäisi siihen...) Mutta sellainen ylämäkilähtöharjoitus saatiin. Eli Peppi istumaan ylämäkeen ja siitä kutsutaan liikkeelle. Lisäksi mm. tassujen nostoja (ristikkäiset etu- ja takajalka samaan aikaan) ja pään taivutusta alaspäin, jolloin paino siirtyy takapäälle.

   Iita kiittää. :)

   Poista