torstai 6. syyskuuta 2012

Tanssikenraalit

Tänään keskityin harjoittelemaan viikonlopun tanssikisoja varten, joten en ehtinyt agitreeneihinkään. Otin molempien kanssa kaksi treenisessiota. Jälkimmäisellä kerralla tein ohjelmat läpi vain kerran, koska ne onnistuivat niin hyvin. :)

Iitan kanssa hiomista vaatii tällä hetkellä eniten yllättäen väli-positio, jossa Iita tuppaa ennakoimaan siirtymää seuraavaan positioon. Koska yhdeltä tuomarilta saan aina muutenkin kommenttia tuosta positiosta, päätin jättää väli-position lopusta kokonaan pois ja vaihdoin tilalle seuraamisen vasemmalla puolella: eteenpäin, oikealle ja paikallaan ympäri. Oikealle askelia ei meillä tuossa positiossa ole ohjelmassa ennen ollutkaan, mutta Iita kyllä osaa sen. Muuten olen Iitaan tosi tyytyväinen, toivottavasti polkat onnistuu viikonloppuna!

Peppille päätin pari päivää sitten tehdä uuden ohjelman. Still Alive ei vaan ikinä onnistunut, vaikka se olisi mennyt suunnitelmien mukaan. Ehkä se johtui siitä, etten kuitenkaan oikeasti osannut liikkua sen musiikin tahdissa, vaikka omissa mielikuvissani osasinkin. :D Jotenkin se rytmi ei vaan tuntunut ikinä olevan kohdallaan enkä osannut edes käskyttää sen tahdissa, joten ohjelman hiominenkaan ei oikein auttanut. Uusi ohjelma sen sijaan loksahti yllättävän nopeasti kohdalleen. Minulle uusi musiikki on rytmiltään helppo, käskytys onnistuu ja liikkuminen käy vaivattomasti. Tämä kaikki varmaan aiheuttaa sen, että Peppikin tekee tosi hyvin. Omaa liikkumistani voisin vielä paljon parantaa, jolloin ohjelmasta tulisi sulavampi, mutta nyt aikataulu on tämä ja näillä eväillä mennään. Saa nähdä, mitä tuomarit tykkäävät. Toivottavasti eivät sano ohjelmaa ja musiikkia tylsäksi ja yksitoikkoiseksi... Musiikki on nimittäin tämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti